Έλενα Τσαγκρινού - Dj Stephan: Ο έρωτας, η συγκατοίκηση και το ενδεχόμενο ενός γάμου

Έλενα Τσαγκρινού - Dj Stephan: Ο έρωτας, η συγκατοίκηση και το ενδεχόμενο ενός γάμου

Το ζευγάρι παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και ο έρωτας μεταξύ τους ήταν ολοφάνερος

tsagkrinou
Την Έλενα Τσαγκρινού και τον Dj Stephan συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες σε βραδινή τους έξοδο και το ζευγάρι παραχώρησε ορισμένες δηλώσεις.

Η τραγουδίστρια και ο σύντροφός της μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και αρχικά, η Έλενα Τσαγκρινού τον σύστησε και επίσημα στο κοινό.

«Ο Κώστας είναι ο παραγωγός μου, είναι ο άνθρωπός μου, είναι πολλά πράγματα. Βγάζουμε μαζί το καινούριο μου τραγούδι», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Dj Stephan πήρε τότε τον λόγο και εξέφρασε τον έρωτά του προς την τραγουδίστρια. «Δεν φαίνεται ότι είμαστε ερωτευμένοι; Αυτό που ξεχώρισα σίγουρα στην Έλενα είναι ο χαρακτήρας της. Έχει την καλύτερη φωνή της Ελλάδας», είπε αρχικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnityx6s78gh)

«Δεν τη ζηλεύω καθόλου. Πιστεύω πολύ σε εκείνη, προσπαθούμε για το καλύτερο και θέλω για εκείνη το καλύτερο. Συνέχεια μου ζητάει τη συμβουλή μου για το τι θα φορέσει, όπως κάνω κι εγώ. Μένουμε μαζί ήδη μερικούς μήνες», συμπλήρωσε.

Όπως είπε παρακάτω η Έλενα Τσαγκρινού, ο λόγος που αποφάσισαν να συγκατοικήσουν από νωρίς είναι για να γνωριστούν καλύτερα και να δουν αν ταιριάζουν.

«Έχουμε πει ότι είναι καλό να γνωρίζεις έναν άνθρωπο από την αρχή, για να μάθεις τον χαρακτήρα του. Για μένα πρέπει να ξέρεις από την αρχή αν ταιριάζεις ή όχι με κάποιον», δήλωσε κλείνοντας, ενώ αποκάλυψε επίσης πως τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της σκέφτονται το ενδεχόμενο ενός γάμου.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης