Ο πρώην ηθοποιός και παρουσιαστής βρέθηκε στο σπίτι της ερμηνεύτριας στον Λυκαβηττό και φρόντισε να έχει μαζί του φασκόμηλο από το Αιγαίο.
Όπως εξήγησε στην ίδια και στο τηλεοπτικό του κοινό, σκοπός του ήταν να καθαρίσει ενεργειακά το νέο της σπίτι.
«Είναι μαζεμένο από τα χεράκια μου, από τη Σύρο. Εύχομαι να μπαίνουν μέσα άτομα που μόνο θα σε βοηθάνε ενεργειακά. Όχι ενεργειακά βαμπίρ», της είπε τη στιγμή που άναβε μια δάδα.
Στη συνέχεια, λιβάνισε τον χώρο, ξεκινώντας από το μπαλκόνι της.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς