Αλκίνοος Ιωαννίδης: «Το θεωρώ μικρότητα να μην μπορώ να πω αυτά που θέλω»

Αλκίνοος Ιωαννίδης: «Το θεωρώ μικρότητα να μην μπορώ να πω αυτά που θέλω»

Ο γνωστός ερμηνευτής μίλησε για την πρώτη του επιτυχία, αλλά και την επιθυμία του να μπορεί να μιλάει ελεύθερα για όσα πιστεύει

alkinoos
Συνέντευξη παραχώρησε ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και αναφέρθηκε στην επιτυχία που έχει γνωρίσει μέσω των τραγουδιών του, αλλά και τα πρώτα του βήματα στη μουσική.

Ο γνωστός ερμηνευτής μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αρχικά, εξήγησε τα θέματα που επιλέγει να προβάλλει μέσω της μουσικής του.

«Τα δικά μου τραγούδια ασχολούνται συχνά με τον χρόνο, τη διαδρομή του ανθρώπου μέσα από τη ζωή. Αυτά είναι που με απασχολούν και μαθαίνω τον εαυτό μου μέσα από τα τραγούδια μου», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον πρώτο του δίσκο και την επιτυχία που γνώρισε. «Όταν βγήκε ο πρώτος δίσκος, ντρεπόμουν πολύ που πήγαινε καλά. Η γενικά η δικιά μου είχε μια ενοχή, αν ένας δίσκος πήγαινε καλά. Ο πατέρας μου μου είπε ότι επιτυχία σημαίνει αρχικά, να είσαι σύμφωνος με τον εαυτό σου» δήλωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmxy8i1qqpxd)

Τέλος, αναφέρθηκε στις φορές εκείνος που χρειάζεται να εκφράσει ανοιχτά τις απόψεις του και δήλωσε πως κάποιες στιγμές «αυτό έχει κι ένα κόστος».

«Έχει πολύ κόστος, αλλά κόστος έχει και το να φοβάσαι να μιλήσει. Υπάρχουν φορές που θέλω να πω κάτι, αλλά δεν γίνεται να φοβάμαι. Το θεωρώ μικρότητα να μην μπορώ να πω αυτά που θέλω», τόνισε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Συνάντηση Πούτιν - Ερντογάν: «Λάβαμε σήμα πως μπορούμε να εξάγουμε προϊόντα μέσω Τουρκίας» είπε ο Ρώσος πρόεδρος

Ελισάβετ: Πώς έμαθε ο Κάρολος ότι πεθαίνει η βασίλισσα - «Τρεχαλητά στο διάδρομο, ένα επείγον τηλεφώνημα, μετά σιωπή»

Άγιος Όρος: Εξαφάνιση-μυστήριο δύο οικίσκων αξίας €75.000 κοντά στη Μονή Εσφιγμένου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης