Ελισάβετ: Πώς έμαθε ο Κάρολος ότι πεθαίνει η βασίλισσα - «Τρεχαλητά στο διάδρομο, ένα επείγον τηλεφώνημα, μετά σιωπή»

Ελισάβετ: Πώς έμαθε ο Κάρολος ότι πεθαίνει η βασίλισσα - «Τρεχαλητά στο διάδρομο, ένα επείγον τηλεφώνημα, μετά σιωπή»

«Ο Κάρολος δέχτηκε ένα τηλεφώνημα, ακολούθησε σιωπή και ζητήθηκε από όλους να είναι σιωπηλοί» λέει ο επικεφαλής βασιλικός συντάκτης του Newsweek

shutterstock_1565842675
Ο βασιλιάς Κάρολος Γ' ενημερώθηκε για την επιδείνωση της υγείας της μητέρας του Ελισάβετ λίγη ώρα πριν βγει η ανακοίνωση του παλατιού, όταν άκουσε «γρήγορα βήματα στο διάδρομο» στο Dumfries House στη Σκωτία, σύμφωνα με έναν βασιλικό συντάκτη. Όπως σημειώνει η Sun ο Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα βρίσκονταν στο Dumfies House όπου σύμφωνα με πληροφορίες, ακούστηκε ένας βοηθός να τρέχει στο διάδρομο για να τους βρει.

Η Καμίλα ήταν έτοιμη να ηχογραφήσει μια συνέντευξη με την κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους όταν δόθηκε το τηλέφωνο στον Κάρολο, δήλωσε ο επικεφαλής βασιλικός συντάκτης του Newsweek, Τζακ Ρόιστον. 

«Ο Κάρολος και η Καμίλα ήταν στο Dumfries House. Η Καμίλα επρόκειτο να ηχογραφήσει μια συνέντευξη με την Jenna Bush Hager, η οποία είπε ότι άκουσε τρέξιμο και γρήγορα βήματα στο διάδρομο», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή The Royal Beat του True Royalty TV.

Ο Κάρολος δέχτηκε ένα τηλεφώνημα, ακολούθησε σιωπή και ζητήθηκε από όλους να είναι σιωπηλοί. Στη συνέχεια, το επόμενο πράγμα που ξέρω είναι ότι ο Κάρολος και η Καμίλα βρέθηκαν σε ένα ελικόπτερο. Η ενημέρωση του ζεύγους έγινε στις 12:30 το μεσημέρι και τέσσερα λεπτά αργότερα δημοσιοποιήθηκε η δήλωση από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ όπου εκφραζόταν η ανησυχία των γιατρών για την εξέλιξη της υγείας της Ελισάβετ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κάρολος βρέθηκε άμεσα στο προσκέφαλο της μητέρας του, στο κάστρο του Μπαλμόραλ, όπου εκεί βρισκόταν ήδη η πριγκίπισσα Άννα.





Ειδήσεις σήμερα:

ΕΛΑΣ: Μεγάλη απάτη μέσω τηλεφωνικών κλήσεων με δόλωμα «ποινικές εκκρεμότητες»

Στεγαστικά δάνεια για νέους: 19 ερωτήσεις και απαντήσεις για τα κέρδη, το χρονοδιάγραμμα, τους δικαιούχους

Καλαμάτα: Αυτός είναι ο 62χρονος παρουσιαστής που ασελγούσε σε παιδιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης