15 ερωτήσεις, 3 βοήθειες, 2 μαξιλαράκια κι ένα μεγάλο έπαθλο 100.000 ευρώ!
Ξεκινάμε, αμέσως, εντατικά μαθήματα και τεστάρουμε τις γνώσεις μας γιατί ο «Εκατομμυριούχος» κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 και η αγωνία θα χτυπήσει κόκκινο.
Καθημερινά στις 20:00, οι παίκτες μπορούν να διεκδικήσουν μέχρι και 100.000 ευρώ, αρκεί να δίνουν σωστές απαντήσεις. Φτάνει, όμως, μόνο η γνώση ή θέλει και τύχη; Τι παιχνίδια μπορεί να παίξει η μνήμη; Πώς θα καθορίσουν οι βοήθειες το τελικό αποτέλεσμα;
Πάμε να παίξουμε ξανά και να αλλάξουμε τη ζωή μας!
Το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, έρχεται τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, και καθημερινά στις 20:00, για να χαρίσει γνώσεις, συγκινήσεις, απρόοπτα και συναρπαστικές στιγμές.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.