Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Θα ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου με αυτή την εκπομπή»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Θα ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου με αυτή την εκπομπή»

Δείτε το βίντεο  με τη συνέντευξη του παρουσιαστή

Arnaoutoglou__1_
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου  σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στο «The 2night show» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τις σκέψεις του γύρω από τηλεοπτικό τοπίο.

Ο παρουσιαστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και σχολίασε τι είναι αυτό που αγαπά περισσότερο στη βραδινή εκπομπή συνεντεύξεων: «Το 7 είναι παράξενος αριθμός. 7 χρόνια φαγούρα, τα 7 θαύματα του κόσμου, τα 7 κακά. Αν το θέλει ο Θεός θα ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου με αυτή την εκπομπή. Δεν θα ήθελα να τη σταματήσω».

Μιλώντας για το τέλος της τηλεοπτικής του καριέρας και αν το έχει φανταστεί τόνισε: «Το τέλος μπορεί να έρθει πολύ σύντομα για τον καθένα. Ξεκινάς και μπορεί του χρόνου να μην έχεις πρόταση. 30 χρόνια κολλημένα ένσημα σε αυτή τη δουλειά, ποτέ δεν ήμουν σίγουρος. Κάθε Σπετέμβρη μηδενίζει το κοντέρ».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε συνέχεια των δηλώσεών του και αναφερόμενος σε όσα τον στεναχωρούν είπε: «Μακάρι να αλλάξει αυτή η νοοτροπία σε αυτή τη δουλειά. Πολλοί λένε 30 χρόνια παρουσιαστής... πάει πάλιωσε. Κάτι αντίστοιχο δεν συμβαίνει με τους γιατρούς ή τους δικηγόρους».

Συνεχίζοντας και σχολιάζοντας την πρωινή τηλεοπτική ζώνη: «Μου αρέσει η φιλοσοφία της πρωινής ζώνης, στο θέμα του να είσαι όρθιος, γιατί κάθονται οι προηγούμενοι από εσένα, δηλαδή η ενημέρωση. Η καθημερινότητα έχει σκληρύνει. Ως παρουσιαστής ψυχαγωγικών εκπομπών, θεωρώ ότι αυτή είναι η δουλειά μας, να μαλακώνουμε τις ψυχές των ανθρώπων».

«Φέτος είναι μία χρονιά στην οποία η τηλεόραση θα παίξει σημαντικό ρόλο, με όλα αυτά τα οικονομικά προβλήματα. Μπορεί να ψυχαγωγεί τους ανθρώπους δωρεάν» συμπλήρωσε.

Κλείσιμο
Απαντώντας στο αν τον έχει πληγώσει ποτέ η τηλεόραση: «Και να με έχει πληγώσει το δικαιούται, γιατί δεν υπάρχουν αγάπες που να μην έχουν πληγώνει η μία την άλλη. Έχω πει τι συνέβη στη ζωή μου όλα αυτά τα χρόνια, είπα για το πρόβλημα με τα κιλά μου, είπα για το χάπι, όπου θα έκανα τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να φανταστεί ένας άνθρωπος, παίρνοντας αυτά τα φάρμακα. Κόντεψα να χάσω τα μυαλά μου».

Ακόμα ο τηλεπαρουσιαστής κάνοντας μία αναφορά στον γιο του σχολίασε ότι ο μικρός προτιμά να βλέπει σίριαλ, ενώ μερικές φορές παρακολουθεί και τις εκπομπές που παρουσιάζει. 

Κλείνοντας, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε και στο τηλεπαιχνίδι του ANT1 με τίτλο «Εκατομμυριούχος»: «Έχουν ακουστεί πολλά για τις ερωτήσεις. Υπάρχει μία ομάδα που τις φτιάχνει. Αυτό το παιχνίδι δίνει 3, 4, 5 χιλιάρικα την ημέρα. Που μπορείς να βγάλεις αυτά τα χρήματα; Υπάρχουν πολλοί που αναρωτιούνται γιατί δεν δίνουμε το εκατομμύριο. Δεν είμαστε στην Αμερική για να μπορούμε να δώσουμε αυτά τα χρήματα. Δεν λέμε πάλι καλά που μπορεί κάποιος να κερδίσει ακόμα και αυτά τα λεφτά από το πουθενά».

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmv6wnnozeep)


Ειδήσεις σήμερα:

Δίκη Φιλιππίδη: Ο Πέτρος μου είπε να πάρω μια κοπέλα και να της πω να μη μιλήσει, κατέθεσε ο Μπιμπίλας

Μέτρα στήριξης: Πόσο θα ενισχυθούν συνταξιούχοι και ευάλωτοι - Δείτε παραδείγματα


Κλεμμένο ευαγγέλιο 1.000 ετών επιστράφηκε στην Ελλάδα μετά από έναν αιώνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης