Κιάρα Φεράνι: Η αδελφή της, Βαλεντίνα, στη Μύκονο

Κιάρα Φεράνι: Η αδελφή της, Βαλεντίνα, στη Μύκονο

Δείτε τις δημοσιεύσεις της από το νησί των ανέμων

Ferragni___1_
Η αδελφή της Κιάρα Φεράνι, Βαλεντίνα, βρίσκεται στη Μύκονο και ήδη κάνει τις πρώτες της αναρτήσεις στο Instagram, από το νησί.  

Η Βαλεντίνα Φεράνιόπως ανακοίνωσε στις δημοσιεύσεις της, επισκέφτηκε την Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους, αφού είναι ιδιοκτήτρια μίας επιχείρησης με κοσμήματα, που φέρει την επωνυμία «VALENTINA FERRAGNI STUDIO». 

Η Ιταλίδα instagrammer, η οποία ακολουθεί τα βήματα της αδελφής της, Κιάρα, έχει 4,4 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram και μάλιστα πριν από μερικά χρόνια είχε επιλέξει και πάλι την Ελλάδα, για να περάσει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Πιο συγκεκριμένα, είχε βρεθεί στη Μήλο και στη Σαντορίνη.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε: 
Valentina_Ferragni___5_
Valentina_Ferragni___4_
Valentina_Ferragni___3_
Valentina_Ferragni___2_
Valentina_Ferragni___1_
Τη νεαρή blogger τη συνδέουν ισχυροί δεσμοί με την Ελλάδα, καθώς εδώ γνώρισε τον άνδρα της ζωής της, Λούκα. Μάλιστα σε δηλώσεις της, είχε αναφέρει: 

«Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν πόσο σε αγαπώ και πόσα σημαίνεις για μένα. Είμαι τόσο τυχερή που μπορώ να μοιράζομαι όλες αυτές τις αναμνήσεις και τις περιπέτειες μαζί σου. Δεν μπορώ καν να φανταστώ που θα ήμουν τώρα, αν δεν με σταματούσες σε εκείνο το δρόμο στην Ελλάδα στη διάρκεια των διακοπών μου. Σ' αγαπώ περισσότερο από εχθές και λιγότερο από αύριο» είχε γράψει η Βαλεντίνα Φεράνι. 

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μόλις δύο μήνες η Κιάρα Φεράνι είχε βρεθεί στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές και είχε «πλημμυρίσει» τα social media με φωτογραφίες της από τις στιγμές ξεκούρασης στην Ύδρα. 

Ειδήσεις σήμερα:

Πιλότος πτήσης Σαντορίνη - Αθήνα αποθεώθηκε παρά τη δίωρη καθυστέρηση - «Το πατήσαμε λίγο παραπάνω»

Πώς ξεκίνησε ο καυγάς με την παρέα του Snik και τους θαμώνες του club - Δείτε βίντεο

Κυκλοφοριακό χάος στη Μόσχα - Χάκερς έστελναν τους ταξιτζήδες στο ίδιο σημείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης