Κιάρα Φεράνι: Η προκλητική πόζα με τον σύζυγό της, Φέντεζ

Κιάρα Φεράνι: Η προκλητική πόζα με τον σύζυγό της, Φέντεζ

Δείτε την ανάρτηση της Ιταλίδας influencer στην αγκαλιά του ράπερ

kiara
Ο έρωτας της Κιάρα Φεράνι και του Φέντεζ είναι ολοφάνερος, ακόμα και μέσα από τα στιγμιότυπα που δημοσιεύουν στα social media.

Το ζευγάρι μετρά έξι χρόνια κοινής πορείας, όμως δεν δείχνει να πλήττει λεπτό. Αντιθέτως, το πάθος τους συνεχώς φουντώνει και οι δυο τους φροντίζουν να απολαμβάνουν κάθε λεπτό της καθημερινότητάς τους.

Στο τελευταίο στιγμιότυπο που δημοσίευσε η Ιταλίδα influencer στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο φακός τους έχει απαθανατίσει σε μία μάλλον... προκλητική πόζα.

Ειδικότερα, στη φωτογραφία και οι δύο φοράνε τα μαγιό τους, με τον Ιταλό ράπερ να είναι ξαπλωμένος και την αγαπημένη του να κάθεται πάνω του. Ο Φέντεζ την κοιτάει με τρυφερότητα και αγκαλιάζει το πρόσωπό της, ενώ εκείνη του χαρίζει ένα πλατύ χαμόγελο.

Δείτε την ανάρτηση: 


Κλείσιμο
300768929_1529921967438170_6801938458560396293_n

Το love story, η αρχή του παραμυθιού

H Κιάρα Φεράνι και ο ράπερ της καρδιάς της μετρούν έξι χρόνια κοινού βίου. Η ζωή της Ιταλίδας influencer άλλαξε ριζικά τον Αύγουστο του 2016 όταν γνώρισε τον τραγουδιστή. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από κοινή παρέα, όπου είχαν πάει για φαγητό. Τα πράγματα ανάμεσά τους εξελίχθηκαν αρκετά γρήγορα.

«Ήταν σαν έρωτας με την πρώτη ματιά. Είχαμε βγει για γεύμα με εκείνον και την πρώην κοπέλα του και τον πρώην σύντροφο μου και συνεργάτη μου. Είχαμε κοινούς φίλους τον Σεπτέμβρη του 2015. Τότε κι οι δύο χωρίσαμε από τις σχέσεις μας. Είχαμε γράψει καλοκαιρινό τραγούδι που έγινε επιτυχία για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με ανέφερε στο τραγούδι του με έναν αστείο τρόπο. Από τότε αρχίσαμε να μιλάμε με μηνύματα. Με κάλεσε σε δείπνο και δέχτηκα γιατί ήταν πολύ καλός και ρομαντικός, παρόλο που δεν ήταν καθόλου ο τύπος μου», είχε πει σε συνέντευξή της η Κιάρα για τη γνωριμία που έμελλε να της αλλάξει τη ζωή.

Αρραβώνας, παιδί και γάμος

Η χημεία ανάμεσά τους ήταν τέτοια όπου ένα χρόνο μετά έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους με τον αρραβώνα τους στη Βερόνα. Ο γάμος δεν άργησε να έρθει. Τον Σεπτέμβριο του 2018 ενώθηκαν κι επίσημα με τα δεσμά του γάμου. Πέντε μήνες, πριν ο έρωτάς τους είχε σφραγιστεί με τον ερχομό του γιου τους Λεό.

Η λαμπερή τελετή πραγματοποιήθηκε στη Σικελία όπου οι καλεσμένοι έφτασαν με ειδικές πτήσεις και στα αεροσκάφη υπήρχε το λογότυπο #TheFerragnez. Περισσότεροι από 3 εκατομμύρια followers παρακολούθησαν την τελετή λεπτό προς λεπτό.

Το ζευγάρι μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα σε Λος Άντζελες και Ιταλία. Η ευτυχία τους μεγάλωσε τον περασμένο Οκτώβρη καθώς η Κιάρα ανακοίνωσε πώς θα γίνει μαμά για δεύτερη φορά. Η μικρή Vittoria ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Μάρτιο. Η Κιάρα ήταν πιιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Μάλιστα το ζευγάρι μόλις συμπλήρωσε τρία χρόνια γάμου βρέθηκε στη λίμνη Como για να το γιορτάσει. Ο Φέντεζ είχε ετοιμάσει μία ξεχωριστή έκπληξη για την εκλεκτή της καρδιάς του, γράφοντας ένα τραγούδι για εκείνη.

Πιο ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη από ποτέ, η Κιάρα μιλώντας για τα τρία παραμυθένια χρόνια στο πλευρό του τραγουδιστή, είχε πει στα social media: «Τρία χρόνια πριν, παντρεύτηκα τον άντρα της ζωής μου κι ήταν μία από τις καλύτερες ημέρες της ζωής μου. Όλοι όσοι αγαπώ ήταν εκεί. Σε αγαπώ! Για την επέτειο του γάμου μας, βρεθήκαμε στη λίμνη Como και τραγούδησε ένα τραγούδι για μένα. Δεν έχω λόγια για να περιγράψω το πως αισθάνομαι».




Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Συνεχίζεται η κακοκαιρία - Ισχυρές καταιγίδες το επόμενο 48ωρο


Πνιγμός 6χρονης στην Κόρινθο: Απολογείται σήμερα ο πατέρας - Ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου


Τουρκικές προκλήσεις: Τέλος στις «διακοπές» με μπαράζ απειλών, παραβιάσεων και εμπλοκών

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης