Ο Ηλίας Βρεττός μετρά αντίστροφα για την ημέρα του γάμου του

Ο Ηλίας Βρεττός μετρά αντίστροφα για την ημέρα του γάμου του

«Λίγες μέρες μείνανε μάτια μου γλυκά…», έγραψε στο Instagram του ο τραγουδιστής

Vrettos_Deligianni
Σε λίγες μέρες ο Ηλίας Βρεττός και η εκλεκτή της καρδιάς του Αναστασία Δεληγιάννη θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια και αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και να παντρευτεί σε στενό κύκλο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο γάμος θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του Ηλία Βρεττού, την Εύβοια αλλά η ακριβής ημερομηνία δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Πάντως ο τραγουδιστής δείχνει να ανυπομονεί για τη μεγάλη μέρα. Χαρακτηριστικό είναι πως λίγο πριν παντρευτεί έκανε μία ανάρτηση στο Instagram και έγραψε: «Λίγες μέρες μείνανε μάτια μου γλυκά…», με τους followers του να του εύχονται: «Η ώρα η καλή».

Δείτε την ανάρτηση του Ηλία Βρεττού


Τι είχε πει ο Ηλίας Βρεττός για το πότε θα γίνει ο γάμος του
Καλεσμένος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ο Ηλίας Βρεττός αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι ο γάμος ισχύει και πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου.

«Τα δημοσιεύματα περί γάμου που είχαν κυκλοφορήσει έφεραν και εμένα και τη σύντροφό μου σε μια αμηχανία διότι δεν ήταν ακόμη κανονισμένα τα πράγματα. Πλέον μπορώ να το ανακοινώσω και επίσημα, παντρεύομαι στις αρχές του Σεπτέμβρη και αυτός είναι ο λόγος που μίλησα και για συγκυριακή στιγμή στο τραγούδι μας. Είχα πει ότι όταν είναι σίγουρο θα το πει, αυτή τη στιγμή που έχουν δρομολογηθεί τα πάντα δεν έχω λόγο να μην σας το αποκαλύψω», ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Επειδή η Αναστασία έχει αλλεργία με τη δημοσιότητα, θα προσπαθήσω να κρατήσω τον γάμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σε κλειστό κύκλο. Έχω μια σχέση που με ισορροπεί με έναν άνθρωπο που είναι σε πολλά αντίθετος από μένα και αυτή η αντίθεση είναι αυτή που μας δένει. Έκανα πρόταση γάμου, όλα έγιναν με παραδοσιακό τρόπο. Όλα θα γίνουν με τη σωστή σειρά των πραγμάτων. Ο γάμος θα γίνει στην Εύβοια σε πολύ στενό κύκλο και όπως το έχουμε φανταστεί και οι δυο μας», αποκάλυψε ο Ηλίας Βρεττός.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckottreqrwv5)
Κλείσιμο

 



Ειδήσεις σήμερα:

«Ο Αντικαταστάτης»: Οι Ναζί της Ντένια, το κυνήγι της Μοσάντ και η αλήθεια που σόκαρε τον κόσμο


Μίλτος Τεντόγλου: Ενας cool αντιστάρ σαρώνει τα μετάλλια


«Αυλαία» αύριο για τις φορολογικές δηλώσεις με «ανοιχτό» σενάριο για νέα παράταση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης