Νίκολας Κέιτζ: Ο ρόλος που τον «ανάγκασε» να βάψει τα μαλλιά του κόκκινα

Νίκολας Κέιτζ: Ο ρόλος που τον «ανάγκασε» να βάψει τα μαλλιά του κόκκινα

Ο ηθοποιός έκανε μια... τολμηρή αλλαγή στην εμφάνισή του για τις ανάγκες της ταινίας «Renfield»

nicolas-cage
Mία ανατρεπτική εμφάνιση έκανε ο Νίκολας Κέιτζ.

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ όχι μόνο άλλαξε το χρώμα των μαλλιών του, αλλά επέλεξε κάτι ασυνήθιστο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκολας Κέιτζ συνεχίζει τα γυρίσματα για την ταινία «Renfield», στην οποία και θα πρωταγωνιστήσει. Για τις ανάγκες της λοιπόν, αναγκάστηκε να βάψει τα μαλλιά του... κόκκινα, προκαλώντας έτσι «φρενίτιδα» στους θαυμαστές του, οι οποίοι δεν έχουν σταματήσει να σχολιάζουν στα social media.

Σε αντίθεση με τα κατακόκκινα μαλλιά του, τα μούσια του 58χρονου έχουν παραμείνει φυσικά. Μία φωτογραφία που δείχνει τον Νίκολας Κέιτζ με κόκκινα μαλλιά, να χαμογελάει πλατιά στον φακό, κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου.

Η ταινία «Renfield» βασίζεται στο μυθιστόρημα του Bram Stoker’s Dracula του 1987. Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον Κόμη Δράκουλα. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στους Los Angeles Times, ο 58χρονος δήλωσε ενθουσιασμένος που θα παίξει τον συγκεκριμένο ρόλο.
Κλείσιμο


«Το κλειδί για αυτόν τον ρόλο είναι η κίνηση. Είδα πρόσφατα την ταινία "Malignant" και τόσο ο σκηνοθέτης, όσο και η ηθοποιός δημιούργησαν μια τρομακτική χορογραφία. Ελπίζω να κάνω κι εγώ κάτι αντίστοιχο, όπου ο Δράκουλας μπορεί είτε να γλιστράει, είτε να κινείται όπως η Σαντάκο στο "Ring"», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στο παρελθόν, τον ρόλο του Dracula είχαν υποδυθεί οι Bela Lugosi και Christopher Lee. Ωστόσο, αυτός δεν είναι ο πρώτος ρόλος του Κέιτζ σε ταινία σχετική με βαμπίρ. Υπενθυμίζεται ότι το 1988 είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Vampire's Kiss».

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα

Μητσοτάκης για παρακολουθήσεις: Συμφέροντα εντός κι εκτός θέλουν αδύναμες κυβερνήσεις - Δεν κάνω πίσω, ο λαός αποφασίζει

Αλεποχώρι: Πυροβόλησε ευθεία προς τα παιδιά ο 70χρονος - «Περίεργος τύπος» λένε οι γείτονες

Πολεμικό Ναυτικό: Θρίλερ ο ξαφνικός θάνατος της 19χρονης Θάλειας - Εφαγε σε αλυσίδα fast food στην Τυνησία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης