Η Βίκυ Κάβουρα έχει μπει για τα καλά στο κλίμα του καλοκαιριού, με τα στιγμιότυπα που δημοσιεύει από τις εξορμήσεις της στην παραλία να διαδέχονται το ένα το άλλο.
Η ηθοποιός διατηρεί μια πολύ ενεργή παρουσία στα social media και συχνά, μοιράζεται φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, αλλά και σκέψεις της με το κοινό της στο Instagram.
Αυτή τη φορά, η Βίκυ Κάβουρα δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών, με την ίδια να ποζάρει στην άμμο, φορώντας ένα μαύρο μπικίνι με γαλάζιες λεπτομέρειες.
Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Βίκυ Κάβουρα είχε μιλήσει στην εκπομπή «Happy Day» για το πρόγραμμα γυμναστικής της, τονίζοντας τη σημασία της σωστής διατροφής:
«Πάω γυμναστήριο από από 13 και η διατροφή μου είναι συγκεκριμένη από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Δεν τρώω ποτέ ελληνικά σουβλάκια. Έχω φάει μια φορά burger. Τώρα τελευταία άρχισα να τρώω μακαρόνια λόγω της προπόνησης, δεν μου άρεσαν. Προσπάθησα, πιέστηκα, εντάξει τα κατάφερα. Δεν μου αρέσουν οι πατάτες. Μου αρέσουν τα γλυκά όμως», είχε πει.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.