ΗΒίκυ Κάβουραμίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αποκάλυψε τα μυστικά της fit και άψογης σιλουέτας που διατηρεί όλα αυτά τα χρόνια.
«Πάω γυμναστήριο από από 13 και η διατροφήμου είναι συγκεκριμένη από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Δεν τρώω ποτέ ελληνικά σουβλάκια. Έχω φάει μια φορά burger. Τώρα τελευταία άρχισα να τρώω μακαρόνια λόγω της προπόνησης, δεν μου άρεσαν. Προσπάθησα, πιέστηκα, εντάξει τα κατάφερα. Δεν μου αρέσουν οι πατάτες. Μου αρέσουν τα γλυκά όμως», αποκάλυψε η Βίκυ Κάβουρα.
Όσον αφορά το πρόσωπό της η Βίκυ Κάβουρα είπε πως φτιάχνει δική της μάσκα προσώπου με πλήρες γιαούρτι και μέλι.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.