Ο Γιώργος Καπουτζίδης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Hello»και μίλησε για την προσωπική του ζωή λέγοντας πως απολαμβάνει τη μοναξιά του. Σε άλλο σημείο μίλησε για το θέμα του γάμου και της τεκνοθεσίας μεταξύ των ομόφυλων ζευγαριών.
Είμαι μόνος μου, μου αρέσει που είμαι αυτάρκης
Μιλώντας για την προσωπική του ζωή αποκαλύπτει πως αυτή την περίοδο είναι μόνος: «Ναι, είμαι μόνος μου και δεν με πειράζει αυτό. Μάλιστα, επειδή είμαι μόνος μου δυο χρόνια περίπου, έχω την αίσθηση ότι βίωσα όμορφα αυτή την μοναξιά. Δεν στεναχωριόμουν ούτε ψαχνόμουν. Θα έλεγα όμως ότι από τον Φεβρουάριο και μετά, για δυο τρεις μήνες, έχασα λίγο τα πατήματα μου. Ξαφνικά δεν αισθανόμουν καλά που ήμουν μόνος μου. Με την απώλεια του Πάνου, έχασα τελείως το κέντρο μου και έψαχνα κάπου να στηριχτώ. Τελικά, όμως, μου αρέσει που είμαι αυτάρκης και νομίζω πως όταν καταφέρεις να είσαι καλά και μόνος σου, τότε, όταν θα βρεθεί ένας σύντροφος, θα είσαι πολύ σωστός απέναντι στη σχέση σου. Τον σύντροφο δεν τον θέλεις να καλύψεις τα δικά σου κενά».
Ο γάμος και η απόκτηση ενός παιδιού
Στην ερώτηση αν σκέφτεται να παντρευτεί ή να κάνει ένα παιδί ο Γιώργος Καπουτζίδης απαντά: «Αν βρω τον σωστό άνθρωπο, θα το κάνω. Ένας ακόμα λόγος που μιλώ ανοιχτά για το δικαίωμα του γάμου και της τεκνοθεσίας είναι γιατί εγώ αυτά τα δικαιώματα δεν τα είχα. Δεν μου είπε κανείς ότι έχω αυτή την προοπτική. Όταν κατάλαβα ότι είμαι gay, συνειδητοποίησα ότι θα πρέπει να ζήσω μια ζωή μόνος και κρυμμένος. Θέλω λοιπόν οι νέοι να έχουν αυτή την προοπτική, να ξέρουν ότι αν θέλουν να έχουν στο πλευρό τους έναν άνθρωπο, μπορούν να το κάνουν. Κι αν θέλουν να παντρευτούν με τον σύντροφο τους και να κάνουν οικογένεια, να μπορούν επίσης να το κάνουν. Αυτά που εγώ δεν είχα – και μπορεί πλέον το τρένο να έχει φύγει για μένα, δεν το γνωρίζω – δεν θέλω να τα στερηθούν οι νέοι άνθρωποι».
Δεν θα μεγάλωνα ένα παιδί μόνος μου
Στο ενδεχόμενο να αναλάμβανε μόνος του να μεγαλώσει ένα παιδί ο ίδιος απαντά: «Όχι! Είναι πολύ μεγάλη ευθύνη, την οποία νιώθω ότι δεν έχω τη δύναμη να αναλάβω μόνος μου, θα ήθελα να την μοιραστώ. Θα ήθελα να είμαστε δύο άνθρωποι σε αυτό. Βέβαια, καταλαβαίνω και όποιον αποφασίζει να αναλάβει μόνος του το μεγάλωμα ενός παιδιού».
Σε μια εποχή όπου το marketing επαναλαμβάνει τον βαρετό εαυτό του, η νέα Break και η καμπάνια που τη συνοδεύει έρχονται να αποδείξουν πως για να ξεχωρίσεις χρειάζεται τόλμη και αυθεντικότητα. Ένα υποδειγματικό case study, που συνομιλεί απροσποίητα με τη νέα γενιά και δείχνει πώς ένα brand μπορεί να εκσυγχρονιστεί και ταυτόχρονα να παραμείνει πιστό στις αξίες του.
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.