Άννα Μπεζάν: «Έχουν υπάρξει περίοδοι της ζωής μου που ένιωθα, ότι ίσως δεν είμαι αρκετή για τον ρόλο της μητέρας»
«Έχω πολλά παραδείγματα προς αποφυγήν λόγω των παιδικών μου χρόνων», σχολίασε μεταξύ άλλων η Άννα Μπεζάν
Η Άννα Μπεζάν σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά της χρόνια και μίλησε για τα άσχημα περιστατικά που αντιμετώπισε κατά το παρελθόν. Στο περιοδικό ΕΓΩ η ηθοποιός τόνισε πως ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον, περιμένοντας να καλωσορίσει το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτα της με τονΔημήτρη Παππά.
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν οι άσχημες στιγμές που βίωσε κατά την παιδική της ηλικία, της προκάλεσαν ανασφάλεια για να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια, ανέφερε: «Έχω περάσει από όλα τα στάδια, έχουν υπάρξει περίοδοι της ζωής μου που ένιωθα ότι ίσως δεν είμαι αρκετή για τον ρόλο τη μητέρας. Έχω σκεφτεί ότι μεγάλωσα μόνη μου, άρα έχω γεννηθεί να είμαι μόνη μου, σήμερα όμως η λαχτάρα μου είναι τόσο μεγάλη και νιώθω ότι έχω να δώσω τόσα πολλά στο παιδί μου και στον άνθρωπό μου, που έχουν σβηστεί τυχόν δεύτερες σκέψεις»
«Έχω πολλά παραδείγματα προς αποφυγήν λόγω των παιδικών μου χρόνων, που θα προσπαθήσω να γίνω η καλύτερη μητέρα για το παιδί μου», τόνισε η Άννα Μπεζάν σε απάντησή της.
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;