Ο Χάρισον Φορντ γιορτάζει τα 80α γενέθλιά του με ευχές από την «Star Wars» οικογένειά του

Ο Χάρισον Φορντ γιορτάζει τα 80α γενέθλιά του με ευχές από την «Star Wars» οικογένειά του

Δείτε τι ανάρτησαν για τον «Χαν Σόλο» στο Twitter, οι Μαρκ Χάμιλ και Μπίλι Ντι Γουίλιαμς

harrison_ford
Τα 80ά γενέθλιά του γιόρτασε ο Χάρισον Φορντ και ανάμεσα στις ευχές που δέχτηκε στα social media, εκείνες που ξεχώρισαν ήταν από την οικογένεια του «Star Wars».

Φίλοι και συνεργάτες του, ευχήθηκαν «χρόνια πολλά», τώρα που ο «Χαν Σόλο» έκλεισε τα 80. Η φιλία του ηθοποιού με τους Μαρκ Χάμιλ (Luke Skywalker) και Μπίλι Ντι Γουίλιαμς (Lando Calrissian) κρατά ακόμη, αφού αυτοί του έδωσαν τις πιο ιδιαίτερες ευχές, μέσα από το Twitter.


Δείτε τις αναρτήσεις των συναδέλφων του από το «Star Wars»



Ο Φορντ έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με το σύμπαν του «Star Wars» και σύντομα θα ολοκληρώσει και την πορεία του στο «Indiana Jones».

Μετά από πολλές δυσκολίες και καθυστερήσεις το «Ιντιάνα Τζόουνς 5» θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2023. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο επιστρέφει για μια ακόμη φορά ο Χάρισον Φορντ υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τζέιμς Μάνγκολντ και με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ σε καθήκοντα παραγωγού. Παράλληλα, πρωταγωνιστούν οι Μαντς Μίκελσεν, Φίμπι Ουόλερ-Μπριτζ και Αντόνιο Μπαντέρας.



Ο αγαπημένος ηθοποιός εμφανίστηκε στο πάνελ της Lucasfilm κατά την διάρκεια του «Star Wars Celebration» και ανακοίνωσε ότι η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 30 Ιουνίου 2023, επιβεβαιώνοντας ότι η ταινία είναι σχεδόν έτοιμη με μουσική του πολυβραβευμένου με Οσκαρ συνθέτη Τζον Γουίλιαμς, ο οποίος ήταν παρών στην εκδήλωση.

Τα γυρίσματα είχαν ολοκληρωθεί τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ μιλώντας για το σίκουελ, ο Μαντς Μίκελσεν είχε τονίσει πως πρόκειται να θυμίζει τις παλιές ταινίες.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Τσίπρας αποδοκιμάζει Βερναρδάκη: Απαράδεκτη διατύπωση που δεν μας εκφράζει

Σάλος στη Βρετανία με τα «δόντια Τουρκίας» - Πολίτες επιστρέφουν στη χώρα με πόνους και επιπλοκές

Αποφυλακίστηκε ο Λιγνάδης: Ενάμιση χρόνο παίζανε μόνοι τους μπάλα, τώρα δικαιούμαι να μιλάω κι εγώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης