Ο Χάρισον Φορντ «έσωσε» από καρδιακή προσβολή μέλος της παραγωγής του «Indiana Jones»

Ο Χάρισον Φορντ «έσωσε» από καρδιακή προσβολή μέλος της παραγωγής του «Indiana Jones»

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στο σετ σαν «από μηχανής θεός» και φώναξε την ιατρική ομάδα για να προσφέρει πρώτες βοήθειες στον άνδρα

harrison
Πραγματικός ήρωας αποδείχθηκε ο Χάρισον Φορντ, αφού ήταν εκείνος που έσωσε μέλος της παραγωγής του Indiana Jones 5, στο σετ των γυρισμάτων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, ένα μέλος του πληρώματος ήταν στα πρόθυρα καρδιακής προσβολής, όταν ο Οσκαρικός ηθοποιός εμφανίστηκε στο σετ σαν «από μηχανής θεός».


«Κανείς δεν είχε προσέξει ότι κάτι συμβαίνει, όταν ξαφνικά ο Φορντ έτρεξε προς το σετ και φώναξε αμέσως τους γιατρούς της ομάδας. Στεκόταν λίγα μέτρα μακριά κι όμως, είδε αμέσως τον άνθρωπο. Ο βοηθός του γιατρού ήρθε και του έκανε τεχνητή αναπνοή και τα άλλα μέλη φώναξαν αμέσως τον ασθενοφόρο», ανέφερε άνθρωπος της παραγωγής στη Sun.



Κλείσιμο
Ο άνθρωπος ευτυχώς σώθηκε, λόγω της άμεσης επέμβασης του ηθοποιού, όμως τον προηγούμενο χρόνο μία άλλη τραγωδία έλαβε χώρα στο σετ των γυρισμάτων της 5ης ταινίας του δημοφιλούς franchise του Indiana Jones.


Τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ η παραγωγή έκανε γυρίσματα στο Μαρόκο, ο υπεύθυνος των κινηματογραφιστών, Νικ Κούπακ βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που ενοικίαζε στην πόλη Φες, μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη.


Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Επιστροφή στην κανονικότητα για τα νοσοκομεία της Αττικής


Σέιλιν Γούντλεϊ: Ο σύντροφός της απαντά στις φήμες χωρισμού τους με μία ερωτική εξομολόγηση


Η Λίντσεϊ Λόχαν αναβίωσε μία σκηνή από «The Parent Trap» στο TikTok και έγινε viral
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης