Ναταλί Κάκκαβα: «Βαρέθηκα να ακούω ότι ο Γρηγόρης με πήρε στην εκπομπή για να αποφύγει την κρεβατομουρμούρα»
«Δεν είμαι αντικείμενο για να με παίρνει μαζί του κανένας, είναι άκρως προσβλητικό για μια γυναίκα το 2022 να ακούγεται πως κάνει κρεβατομουρμούρα στον σύζυγο της για να της δίνει δουλειά», έγραψε σε ανάρτησή της - Δείτε τι ανέβασε στο Instagram
Στα προσβλητικά σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς απάντησε η Ναταλί Κάκκαβα, τα οποία αφορούν το πώς πήρε τη θέση της στην εκπομπή, την οποία παρουσιάζει μαζί με τον σύζυγό της,Γρηγόρη Γκουντάρα.
Πιο συγκεκριμένα και μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία με τον σύζυγό της και με ένα μήνυμα στη λεζάντα, ξέσπασε κατά όσων ισχυρίζονται ότι την πήρε στη δουλειά ο Γρηγόρης Γκουντάρας, για να μην έχει κρεβατομουρμούρα.
Αναλυτικά, η Ναταλί Κάκκαβα έγραψε:
«Βαρέθηκα να ακούω από συγκεκριμένους ανθρώπους από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν πως ο Γρηγόρης με πήρε μαζί του στην εκπομπή (αν είναι δυνατόν) για να αποφύγει δήθεν τη δικιά μου κρεβατομουρμούρα.. Να ενημερώσω τους συγκεκριμένους πως
1ον δεν είμαι αντικείμενο για να με παίρνει μαζί του κανένας 2ον είναι άκρως προσβλητικό για μια γυναίκα το 2022 να ακούγεται πως κάνει κρεβατομουρμούρα στον σύζυγο της για να της δίνει δουλειά 3ον έχω το απόλυτο δικαίωμα στην εργασία όπως κάνω με αξιοπρέπεια τα τελευταία 20 χρόνια σε πολλούς τομείς.. 4ον φτάνει πια με τέτοιου είδους προσβλητικά και άκρως σεξιστικά σχόλια..
Να υπενθυμίσω πως η πρόταση να συνυπάρξουμε τηλεοπτικά με το Γρηγόρη ήταν ιδέα του @themismallis και αφορούσε στον τηλεοπτικό σταθμό Οpen.. Είμαι πολύ φορτισμένη και στενοχωριέμαι με την κακία αυτών των ανθρώπων.. Με την ευχή αυτά τα σχόλια να μην ξαναακουστούν στο μέλλον για καμιά γυναίκα».
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.