Θέμης Αδαμαντίδης: Αναβλήθηκε για 14 Ιουλίου η δίκη του

Θέμης Αδαμαντίδης: Αναβλήθηκε για 14 Ιουλίου η δίκη του

Το αίτημα αναβολής κατατέθηκε από την παθούσα Βαρβάρα Κίρκη, προκειμένου να προσκομιστεί ιατροδικαστική εξέταση για τον ξυλοδαρμό της από τον πρώην σύντροφό της - Ψευδή τα αποδεικτικά στοιχεία που έχουν διακινηθεί στο διαδίκτυο, είπε ο Κούγιας

adamantidis-euelpidon0407-arthro
Σε αναβολή οδηγήθηκε η δίκη του τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη, ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου για κατηγορίες που αφορούν σε ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση σε βάρος της συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη.

Η δίκη αναβλήθκε για τις 14 Ιουλίου. Απούσα απο το δικαστήριο ήταν η φερομένη ως παθούσα. Το αίτημα αναβολής υπεβληθη απο την πλευρά της πολιτικης αγωγής προκειμένου να προσκομιστεί ιατροδικαστικη εξέταση. Στο δικαστήριο εμφανίστηκε δικηγόρος απεσταλμένος της νομικής εκπροσώπησης της Βαρβάρας Κίρκη ως «άγγελος» (όπως είναι η νομική ορολογία) και μετέφερε μήνυμα της πολιτικής αγωγής, καθώς ο κ. Απόστολος Λύτρας που εκπροσωπεί την καταγγέλλουσα, βρίσκεται σε άλλη δίκη στο Εφετείο.


Αδαμαντίδης


Λαμβάνοντας το λόγο, ο συνήγορος του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξης Κούγιας, ζήτησε την πρόοδο της δίκης και την απόρριψη του αιτήματος αναβολής. Ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι ο εντολέας του έχει υποστεί μεγάλη βλάβη από δημοσιεύματα που διακινεί - όπως είπε - η πλευρά της καταγγέλλουσας και δεν σχετίζονται με την εκδικαζόμενη υπόθεση. Σύμφωνα με τον κ. Κούγια έχουν δημοσιευθεί ψεύτικες φωτογραφίες που αφορούν άλλη υπόθεση.

Στο δικαστήριο μίλησε και ο κατηγορούμενος τραγουδιστής, αναφέροντας πως έχει υποστεί ζημιά στη δουλειά του απο τη συγκεκριμένη υπόθεση. 

Κλείσιμο
Στη συνέχεια ο κ. Κούγιας τόνισε πως το γεγονός ότι η φερόμενη ως παθούσα δεν έχει εξεταστεί ακόμη από ιατροδικαστή δεν οφείλεται στον εντολέα του, αλλά αποκλειστικά σε εκείνη. «Το περασμένο Σάββατο έλαβε παραγγελία ώστε να μεταβεί στο Ασκληπιείο Βούλας και να εξεταστεί αλλά δεν πήγε ποτέ» είπε ο συνήγορος για την καταγγέλλουσα.

Ακόμη ο ίδιος πρόσθεσε αυτή η υπόθεση έχει καταστρέψει "έναν άνθρωπο που δεν έχει καμία σχέση με τα δικαστήρια αντίθετα η άλλη πλευρά δύο μέρες τώρα έχει πάρει σβάρνα τα κανάλια και τώρα που είναι η δίκη δεν είναι κανείς εδώ για να δικάσει".

Λαμβάνοντας το λόγο ο εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την αναβολή της δίκης προκειμένου το δικαστήριο να λάβει γνώση της ιατροδικαστικής έκθεσης ώστε να μπορέσει να αποφασίσει.

Αδαμαντίδης


Στο μεταξύ, σε δήλωση που έκανε έξω από το δικαστήριο, ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε πως: «Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και πιστεύω πως η αλήθεια θα με δικαιώσει».

Κούγιας: Ψευδή τα αποδεικτικά στοιχεία που έχουν διακινηθεί στο διαδίκτυο

Ο συνήγορος του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξης Κούγιας είπε στους δημοσιογράφους έξω από το δικαστήριο: «Εχουν διακινηθεί στο διαδίκτυο εντελώς ψευδή αποδεικτικά στοιχεία. Το βίντεο στο οποίο φαίνονται μάλλον σκιές και εκτοξεύεται μία κλωτσιά που ακολούθως φεύγει μία αγέρωχη κυρία, δεν αφορά τον κύριο Αδαμαντίδη. Επίσης δεν αφορούν τον κύριο Αδαμαντίδη κάποιες φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται ένα πρόσωπο που έχει ένα μώλωπα στο μάτι. Αυτός ο μωλωπας είναι πράγματι στο πρόσωπο της συγκεκριμένης κυρίας, όμως έχει προκληθεί πριν ενάμιση χρόνο από γνωστό γόνο εφοπλιστικής οικογένειας, που δεν επιθυμούμε να δημοσιοποιήσουμε τα στοιχεία του και δεν αφορούν τον κύριο Αδαμαντίδη. Δεν έχουμε καμία σχέση με άλλες φωτογραφίες που δείχνουν σωματικές βλάβες με τη συγκεκριμένη κυρία. Εχουμε κάποιες φωτογραφίες που δείχνουν κάποιες αμυχές στο στήθος και στην κνήμη. Σύμφωνα με την περιγραφή του αδικήματος είναι αδύνατον αυτές οι φωτογραφίες να αφορούν τον κύριο Αδαμαντίδη. Η κυρία φέρεται να έχει μηνύσει τον κύριο Αδαμαντίδη δήθεν ότι της τράβηξε τα μαλλιά και τη χαστούκισε και ότι της έδωσε μία κλωτσιά στο γοφό. Μέχρι σήμερα δεν έχει επισκεφτεί κανέναν (ιατροδικαστή), επίσης δεν υπάρχει μέσα στη δικογραφία τίποτα που να επαληθεύει αυτά τα οποία ισχυρίζεται. Πρόκειται για μία προβληματική υπόθεση. Για αυτό το λόγο επιθυμούσαμε διακαώς να γίνει σήμερα η δίκη και καθώς συνδέεται με κωμικές δικαιολογίες που αφορούν την παθούσα ότι σήμερα θα πήγαινε δήθεν στον ιατροδικαστή. Δεν ήρθε ακόμη η πρώτη κυρία με την οποία έχει παιδιά ηλικίας άνω των 35 ετών και όμως ήρθε ένας από τους γιους του από αυτόν το γάμο. Όπως θα έχετε δει και στο διαδίκτυο, η συγκεκριμένη κυρία, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι σύντροφός του ήταν μία πρόσκαιρη σχέση η οποία επιδιώκει από την πλευρά της εμφανίζεται ως σοβαρή σχέση και κακώς απεδόθη το αδίκημα ενδο-οικογενειακής βίας απλά ήταν μία από τις επιπόλαιες σχέσεις του».


Ειδήσεις σήμερα:

Τέτα Καμπουρέλη για Βαρβάρα Κίρκη: «Την τελευταία φορά φορούσε συνέχεια γυαλιά ηλίου κι έδειχνε πολύ ανήσυχη»

Με γροθιές στο πρόσωπο ξυλοκόπησε την 30χρονη ο 22χρονος σύντροφός της στο Νέο Φάληρο

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκροί στην άσφαλτο 15χρονη και 23χρονος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης