Θέση για το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά πήγε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, μέσα από την εκπομπή του «Όλα Γκουντ». Ο παρουσιαστής δεν δίστασε να απευθυνθεί απευθείας στην παρουσιάστρια στέλνοντάς της το δικό του μήνυμα και φυσικά λέγοντάς της τη γνώμη του.
«Θέλω να πω με αγάπη στη Φαίη πως αυτό που κάνει είναι το πιο κρίσιμο βήμα στην καριέρα της. Είναι η πρώτη φορά που κάνει μεταγραφή μόνη της. Μονάδα. Ενώ είναι σχετικά εύκολο να πεις ότι φεύγω από έναν σταθμό και να σταματήσεις μια συνεργασία όταν τα δεδομένα και οι συνθήκες δεν είναι αυτά που θέλεις, το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να επιλέξεις τον επόμενο σταθμό που θα εργαστείς έτσι ώστε να μπορέσεις να ανθίσεις και να είσαι σε ένα περιβάλλον που θα σε ευνοεί και θα αισθάνεσαι όμορφα. Αυτό νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο κομμάτι και εδώ πρέπει να προσέξει πάρα πολύ γιατί ξέρω πολύ καλά ότι είναι πολύ πιεσμένη, όπως επίσης ξέρω πολύ καλά ότι ακόμη δεν έχει αποφασίσει. Την καταλαβαίνω να μην έχει αποφασίσει γιατί σε αυτό το σταυροδρόμι της καριέρας της, που έχω την αίσθηση πως είναι το μεγαλύτερο, πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική και επιφυλακτική με αυτά που ακούει. Θα ακούσει πολλά γιατί σαφώς και την θέλουν δύο και τρεις σταθμοί αλλά η ίδια πρέπει με την εμπειρία τόσων ετών να τα σταθμίσει και να δει ποια είναι τα πραγματικά χαρακτηριστικά που θα της δημιουργήσουν το πεδίο ώστε να λειτουργήσει σωστά και έτσι όπως μόνο αυτή ξέρει. Αυτό έχω να της πω με αγάπη».
«Φαίη, επίσης, να σου πω μην μείνεις στα παχιά λόγια… Άστο», συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας