Η ανεπανάληπτη Αντζελα και Ζήνα, η βασίλισσα της τηλεζούγκλας

Η ανεπανάληπτη Αντζελα και Ζήνα, η βασίλισσα της τηλεζούγκλας

Όχι που νομίζαμε ότι διανύουμε την πιο ήσυχη μεταγραφική περίοδο των τελευταίων ετών…

gkerekou
Το πιο ρυθμικό, έντονο και αιχμηρό «Καλό Μεσημεράκι» προβλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης. Με καλεσμένη την Ζήνα Κουτσελίνη. Η οποία όχι απλά γνωρίζει την τηλεόραση, αλλά την παίζει στα δάχτυλα. Κι εμάς μαζί. Μας αγοράζει και μας πουλάει η Ζηνάρα.

Πήγε και έβγαλε ειδήσεις, έκανε σχόλια, είπε αλήθειες, χόρεψε, γέλασε, τα έκανε άνω κάτω. Τι είπε; Ότι Φαίη μαζί με Γιώργο γιοκ. Ότι μάλλον το Star στρώνει το χαλί για την Φαίη, αν και εφόσον φύγει από τον ΑΝΤ1, ότι το πάνελ της «Ελένης» βαριέται (δε συμφωνώ για όλους), ότι η Ελένη είναι φίλη μας, ότι και ότι και πολλά ακόμη. Φυσικά αυτά όλα είναι εκτιμήσεις και απόψεις ενός προσώπου. Γιατί εγώ άλλα νομίζω και θα σιωπήσω και δεν θα πω…

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl3ivyvp5g41)


Η Ελενα Παπαδημητρίου, μία εξαιρετική δημοσιογράφος και ένα υπέροχο κορίτσι αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και από τον Σεπτέμβριο θα είναι στο Star. Οπου και να πάει θα λάμπει.

Παύλο Σταματόπουλε, βλέποντας το ποτ πουρί από την απόγνωσή σου για την θεματολογία της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», ειλικρινά για πρώτη φορά δικαίωσα τον τίτλο. Μόνο με αυτό έσκασε το χειλάκι μας.

Αντζελα Γκερέκου. Μία γυναίκα μούσα. Δικαιολογημένα. Και μία γυναίκα η οποία δίνοντας σήμερα συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη απέδειξε τι θα πει να αγαπάς έναν άνδρα, τον οποίο γνωρίζεις τόσο καλά όπως εκείνη τον Τόλη Βοσκόπουλο. «Είναι ένα αμάλγαμα τόσων πολλών χαρακτηριστικών ο Τόλης, ως καλλιτέχνης, ως άνθρωπος, που είναι τόσο σπάνιο και μοναδικό που νομίζω στα 1000 χρόνια μια ψυχή τέτοια μπορεί. Όλη αυτή η μοναδικότητα είναι αυτή που μπορεί να εξηγήσει και όλα αυτά που γνωρίζουμε και που έχει δει ο κόσμος και αυτά που δεν έχουν δει γιατί δεν έχουν ζήσει κοντά του καθημερινά. Με μια λέξη θα σου πω ότι και η δική μου η ζωή μαζί του ήταν ανεπανάληπτη, όπως ανεπανάληπτος ήταν κι εκείνος». Ανεπανάληπτοι.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl3h9j98gba1)


Φοίβος Παπαδάκης. Σεμνός και διακριτικός. Ολη η ζωή και η δουλειά είναι μπροστά του. Δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα. Να συγκεντρωθεί και να δουλέψει σκληρά. Αυτή την συμβουλή έδινε και σ’ εμάς ο μπαμπάς του στα νιάτα μας.

Η Ραμόνα Βλαντή λογικά δεν θεωρεί κανέναν ικανό να υπάρχει στην τηλεόραση. Κυρίως από τον χώρο της μόδας. Δεν ξέρω τι σχέση έχει με την μόδα και την κομψότητα, αλλά σίγουρα με το άκομψο του λόγου τα πηγαίνει περίφημα.

Κουιζάκι. Ποια εκπομπή επιστρέφει και όλες οι προετοιμασίες γίνονται με άκρα μυστικότητα;



Ειδήσεις σήμερα:

Εκ νέου αίτηση στο power pass για όσους πολίτες αλλάξουν στοιχεία κατοικίας από απόψε το βράδυ

Πώς έγινε η απαγωγή της 22χρονης στην Κυψέλη - Ο πατέρας της την άρπαξε από την μέση του δρόμου και την κλείδωσε στο υπόγειο

Viral έγινε 89χρονος που χόρεψε με την εγγονή του σε τοπική γιορτή στην Σχοινούσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης