Τζόνι Ντεπ: Δεν θα επιστρέψει στους «Πειρατές της Καραϊβικής»

Τζόνι Ντεπ: Δεν θα επιστρέψει στους «Πειρατές της Καραϊβικής»

Εκπρόσωπος του ηθοποιού διέψευσε το γεγονός ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με το δημοφιλές franchise 

depp
Στις φήμες που θέλουν τον Τζόνι Ντεπ να επιστρέφει στους «Πειρατές της Καραϊβικής», με τον ρόλο του διάσημου πειρατή «Τζακ Σπάρροου» απάντησε ο εκπρόσωπός του.

Όπως δήλωσε στο Fox News Digital, ο Χολιγουντιανός ηθοποιός δεν διατίθεται να επαναλάβει τον ρόλο του, ούτε βρίσκεται σε συζητήσεις για αυτόν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, o 59χρονος ηθοποιός δέχτηκε πρόταση ύψους 301 εκατομμυρίων δολαρίων από τη Disney, αφού κέρδισε τη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση, εναντίον της Άμπερ Χερντ.

«Επικοινωνούσαν με τον ηθοποιό πριν από τη δίκη του εναντίον της Άμπερ Χερντ και τον ρωτούσαν, αν θα τον ενδιέφερε να επιστρέψει για μια άλλη ταινία του franchise ή δύο. Στη συμφωνία αναφέρεται, ότι ο Τζόνι Ντεπ, θα επιστρέψει ως Τζακ Σπάροου στους "Πειρατές της Καραϊβικής 6”. Αυτό που μπορώ να σας πω, είναι ότι το στούντιο έχει ήδη γράψει ένα προσχέδιο για μια ταινία για τον Τζακ Σπάροου, οπότε είναι πολύ αισιόδοξοι, ότι ο Τζόνι θα τους συγχωρέσει και θα επιστρέψει στον εμβληματικό χαρακτήρα», ανέφερε πηγή από τη Disney στη Daily Mail.

johnny
Κλείσιμο

Επίσης, ο αμερικανικός όμιλος, φέρεται να προσθέτει μια σημαντική δωρεά στη συμφωνία, αφού θα προσφέρει χρήματα σε μια φιλανθρωπική οργάνωση της επιλογής του Χολιγουντιανού ηθοποιού, ως χειρονομία καλής θέλησης.

Κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαμάχης με την Άμπερ Χερντ, ο δικηγόρος της ηθοποιού, είχε ρωτήσει τον Ντεπ: «Αν η Disney ερχόταν σε εσάς με 300 εκατομμύρια δολάρια και ένα εκατομμύριο αλπακά, τίποτα σε αυτή τη γη δεν θα σας έκανε να επιστρέψετε και να δουλέψετε με τη Disney σε μια ταινία για τους "Πειρατές της Καραϊβικής", σωστά;».

Ο ηθοποιός τότε, συμφώνησε, λέγοντας πως σε καμία περίπτωση δεν θα γυρνούσε στο δημοφιλές franchise, καθώς ένιωθε προδομένος.


Ειδήσεις σήμερα:

Πανελλαδικές 2022: Αγωνία τέλος - Μετά τις 13:00 ανακοινώνονται οι βαθμοί

Χαλάνδρι: Αυτοκίνητο έγινε σμπαράλια πέφτοντας πάνω σε δέντρο - Σοβαρά τραυματίας ο οδηγός

Ελληνοτουρκικά: Έτοιμος ο φάκελος Μητσοτάκη για το ΝΑΤΟ - Στο ίδιο τραπέζι με Ερντογάν στη Μαδρίτη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης