Η αβάσταχτη ελαφρότητα του τηλεοπτικού «είναι» και η μούγκα των συνεργατών και των ομοκάναλων

Η αβάσταχτη ελαφρότητα του τηλεοπτικού «είναι» και η μούγκα των συνεργατών και των ομοκάναλων

Λίγο πριν το Πάσχα, η φαιδρότητα χτυπάει κόκκινο στην τηλεόραση

giannis-kapetanios-tv
«Κι αυτά τα #MeToo, "ΣιΤου" και "ΨιΤου", αυτά είναι για άλλους, για ξένους. Εμείς είμαστε υπέρ της ελληνικής μυθοπλασίας και του χιούμορ. Αν το κάθε Instagram και ο κάθε πικραμένος και αρχόσχολος ασχολείται με όλα αυτά, εμάς δεν μας αφορά. Τη δουλειά μας την κάνουμε εδώ και 40 χρόνια με την ίδια επιτυχία και μας στηρίζει η αγάπη του κόσμου και έναν άνθρωπο, ο οποίος ταΐζει 60 οικογένειες είναι κρίμα και άδικο να στοχοποιείται από μία μικρή μερίδα του κόσμου».

Τάδε έφη ο Γιάννης Καπετάνιος, συνεργάτης του Μάρκου Σεφερλή. Βαφτίζοντας όσους αντέδρασαν σε ομοφοβικά και σεξιστικά σχόλια του «Σούπερ Μάμμυ», «αργόσχολους». Και κάνοντας χωρατά για ένα κίνημα που έσωσε ζωές και λύτρωσε ψυχές. Να δουλεύει πάντα εύχομαι κι εκείνος και οι άλλες 59 οικογένειες. Αλλά να σκεφτεί και τις οικογένειες των ανθρώπων που εδώ και δεκαετίες βασανίζονται από τις παθογένειες και την σήψη μιας κοινωνίας που ποδοπατά την διαφορετικότητα και τις ευαισθησίες. Κόφτε την πλάκα, αγαπητέ. Επίσης, όταν σφυροκοπάς θύτες δύο χρόνια τώρα δεν κάνεις γαργάρα τα του ομοκάναλου, αγαπητοί. Προς πάσα κατεύθυνση. Προς συνεργάτες και όχι μόνο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cje3rv6nvtdd)

Πολύ ευχάριστη είδηση η μεταγραφή του εξαιρετικού συναδέλφου Γιώργου Κουβαρά στην ΕΡΤ. Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος θα παρουσιάζει από τις αρχές Μαΐου, και κάθε εβδομάδα, τρεις ενημερωτικές εκπομπές κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 23.00 στην ΕΡΤ1 και κάθε Τετάρτη στις 22.00 στοο ERTNEWS. Ο τίτλος της πρώτης εκπομπής που θα βγει στον αέρα την Τρίτη 3 Μαΐου 2022, και θα μεταδίδεται κάθε Τρίτη, θα είναι «Στο Κέντρο», καθώς θα έχει στο επίκεντρό της έναν ή δύο πρωταγωνιστές της τρέχουσας επικαιρότητας στη λογική της one on one συνέντευξης.

Ο τίτλος των άλλων δύο εκπομπών -Τετάρτη 4 και Πέμπτη 5 Μαΐου- θα είναι «Ανάλυσέ το», καθώς σκοπός τους θα είναι η αναζήτηση της ουσίας πίσω από τα γεγονότα με πολυπληθέστερα πάνελ, στα οποία εκτός από πολιτικοί, θα συμμετέχουν δημοσιογράφοι και ειδικοί αναλυτές. Να ευχηθούμε καλή αρχή από καρδιάς.

Θερμά συλλυπητήρια στην Ιωάννα Τούνη για την απώλεια της μητέρας της. Της στάθηκε, την στήριξε, την υποστήριξε, την κράτησε στην αγκαλιά της. Δυστυχώς, η ασθένεια δεν της επέτρεψε να συνεχίσει να το κάνει.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cje0t4v7az55)


Οι εικόνες και κυρίως οι συμπεριφορές στο χθεσινό Συμβούλιο του «Survivor» σηκώνουν πολλή συζήτηση.

Αύριο κατεβάζουν αυλαία οι περισσότερες εκπομπές για Πάσχα. Επιστροφή για τους περισσότερους την Τρίτη μετά το Πάσχα.


Η στήλη εύχεται καλή Ανάσταση με υγεία και έναν καλύτερο κόσμο για όλους. Επιστρέφουμε σε μία εβδομάδα. Καλό Πάσχα.



Ειδήσεις σήμερα:

Ανοχύρωτοι έναντι άλλων παραλλαγών του κορωνοϊού οι ανεμβολίαστοι που μολύνονται από Omicron 2

Παράνομες και καταχρηστικές κρίθηκαν οι νέες απεργιακές κινητοποιήσεις στο λιμάνι του Πειραιά

Η ΕΕ σχεδιάζει εμπάργκο στο πετρέλαιο της Ρωσίας, λέει ο Λεμέρ




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης