Πόλεμος στην Ουκρανία: Η ΕΕ σχεδιάζει εμπάργκο στο πετρέλαιο της Ρωσίας, λέει ο Λεμέρ
«Ευελπιστώ ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα πείσουμε τους ευρωπαίους εταίρους μας να σταματήσουν να εισάγουν ρωσικό πετρέλαιο», είπε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών
Ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μπρουνό Λεμέρ δήλωσε σήμερα ότι σχεδιάζεται ένα εμπάργκο στο ρωσικό πετρέλαιοσε επίπεδο ΕΕ και πρόσθεσε ότι ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν θα επιθυμούσε κάτι τέτοιο.
«Ευελπιστώ ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα πείσουμε τους ευρωπαίους εταίρους μας να σταματήσουν να εισάγουν ρωσικό πετρέλαιο», δήλωσε ο Λεμέρ στον ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.