Λουκία Παπαδάκη: «Οι ηθοποιοί δεν είμαστε επαίτες, είμαστε επαγγελματίες»

Λουκία Παπαδάκη: «Οι ηθοποιοί δεν είμαστε επαίτες, είμαστε επαγγελματίες»

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις συνήθειες των θεατών, που την «ενοχλούν» στις θεατρικές παραστάσεις, αλλά και τις συνεργασίες της μέχρι σήμερα

loukiapapadaki
Συνέντευξη παραχώρησε η Λουκία Παπαδάκη και αναφέρθηκε τόσο στην καριέρα της στο θεατρικό σανίδι, αλλά και στις συνεργασίες της.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» και αρχικά, αναφέρθηκε στις συνήθειες των θεατών που την εκνευρίζουν στις θεατρικές παραστάσεις.

«Μισώ θανασίμως τη στιγμή που θα χτυπήσει το κινητό ενός θεατή. Ακόμα και αρχηγοί κρατών, όταν μπαίνουν σε μία παράσταση ή εκδήλωση, δεν ασχολούνται με τα κινητά τους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε πως πολύ συχνά, ειδικότερα όταν κάποιοι θεατές έχουν δωρεάν πρόσκληση για μια θεατρική παράσταση, δεν σέβονται τους ηθοποιούς.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj94ves2kiqx)

«Θέλω να μου επιτραπεί μία επισήμανση. Υπάρχει αυτή η συνήθεια της δωροθεσίας, των προσκλήσεων για τις παραστάσεις, όταν κάτι δεν το πληρώνεις, δεν το σέβεσαι. Είναι το εισόδημά μας. Πληρώνονται οι άνθρωποι, οι συνεργάτες μας, η παραγωγή, ο χώρος, οι λογαριασμοί. Προτιμούμε να έχουμε 30 εισιτήρια, αντί για 150», εξήγησε η ηθοποιός.

«Οι ηθοποιοί δεν είμαστε επαίτες, είμαστε επαγγελματίες. Έχω παίξει και άρρωστη και λυπημένη και πάρα πολύ χαρούμενη, που αυτό είναι μια ακραία κατάσταση», τόνισε αργότερα η Λουκία Παπαδάκη.

Τέλος, αναφέρθηκε στις θεατρικές συνεργασίες, από τις οποίες έχει περάσει μέχρι και σήμερα.

«Δεν έχω περάσει άσχημα σε θεατρική σεζόν. Τυγχάνει να μην έχω ανταλλάξει ούτε μισή κουβέντα με συνάδελφο ή συνεργάτη μου ποτέ. Ας μου εξηγήσει κανείς έναν λόγο σοβαρό, για τον οποίο θα γυρίσω τα πάνω-κάτω στη ζωή μου για έξι μήνες. Το βρίσκω διεστραμμένο και τρελό να μην είμαστε καλά. Βεβαίως και υπάρχουν ελαττώματα, αλλά δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε, αν δεν είμαστε στιβαροί με τον εαυτό μας, ανοιχτοί κι ελαστικοί», είπε κλείνοντας η ηθοποιός. 



Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Στους 22 βαθμούς θα φτάσει σήμερα ο υδράργυρος - Η πρόγνωση μέχρι τη Μεγάλη Εβδομάδα

Έναν 62χρονο άνδρα αναζητάει η αστυνομία για τους πυροβολισμούς στο μετρό του Μπρούκλιν

Η άσεμνη φράση του Σοϊλέδη στο Survivor που εξόργισε την Ασημίνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης