Λουκία Παπαδάκη: «Όταν με παρενόχλησε κάποιος, του έριξα σφαλιάρα κι έφυγα, σκασίλα μου για τον ρόλο»

Λουκία Παπαδάκη: «Όταν με παρενόχλησε κάποιος, του έριξα σφαλιάρα κι έφυγα, σκασίλα μου για τον ρόλο»

Η ηθοποιός μίλησε για την επιτυχία της σειράς Λάμψη, την παρενόχληση που δέχτηκε και τις καταγγελίες που έγιναν γνωστές στον χώρο του θεάματος

loukia
Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Λουκία Παπαδάκη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε, κατά τη συμμετοχή της στη Λάμψη.

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και δήλωσε πως οι αμοιβές τους ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές.

«Πληρωνόμασταν καλά εκείνη την εποχή, δεν είχαμε κανένα παράπονο. Για καθημερινό σίριαλ βέβαια, και ειδικά για ένα βασικό καστ, όπως αυτό που είχαμε, η δουλειά ήταν τρελή και ατελειώτη. Κάναμε γύρισμα από τις 8 το πρωί μέχρι το απόγευμα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chn6p42n77f5-st)

Στη συνέχεια, μίλησε για ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε στο παρελθόν.

«Είχα μία συνάντηση για δουλειά κι η πρόταση είχε και benefits. Από την πλευρά του άλλου μόνο. Δεν είχα και τα κέφια μου εκείνη τη μέρα, έριξα και τη σφαλιάρα μου και το ευχαριστήθηκα, ποτέ δεν το μετάνιωσα. Εννοείται ότι δεν πήρα τον ρόλο, αλλά είχα και μια σκασίλα», είπε η ηθοποιός.

Τέλος, αναφέρθηκε στο ελληνικό #metoo και τις καταγγελίες που έγιναν γνωστές στον χώρο του θεάματος. «Δεν είχα ακούσει ποτέ για κακοποιητικές συμπεριφορές. Αν τις είχα ακούσει, σίγουρα δεν θα είχα σωπάσει. Δεν ήξερα τίποτα απολύτως από αυτά τα φρικαλέα και τερατώδη πράγματα που καταγγέλονται. Αυτό το "κάτι ήξερα", "κάτι είχα ακούσει", ποτέ δεν το κατάλαβα. Να αρχίσουμε να συνειδητοποιούμε τι λέμε», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Χωρίς τέλος το δράμα της οικογένειας που «έχασε» τα τρία της παιδιά στην Πάτρα: Δεν φαίνεται γονιδιακό πρόβλημα - Τι ερευνάται


Η Σοφία Βεργκάρα «ξέθαψε» παλιές της φωτογραφίες με μικροσκοπικό μπικίνι


Έρευνα για το «είσαι η ντροπή της κοινωνίας» που είπε καθηγητής σε 12χρονο μαθητή που φόρεσε φούστα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης