Η Έλενα Τσαγκρινού αφήνει ελάχιστα στη φαντασία με τη νέα της εμφάνιση

Η Έλενα Τσαγκρινού αφήνει ελάχιστα στη φαντασία με τη νέα της εμφάνιση

Η τραγουδίστρια απέφυγε να απαντήσει στις φήμες για μία νέα σχέση στη ζωή της - Δείτε τα αποκαλυπτικά βίντεο που ανάρτησε στο Instagram

elenatsagkrinou
Η Έλενα Τσαγκρινού έκλεψε τις εντυπώσεις στη χθεσινή της εμφάνιση. Η τραγουδίστρια, φόρεσε ένα αποκαλυπτικό σύνολο και έδωσε το «παρών» στην απονομή πλατινένιου δίσκου της Ζόζεφιν.

Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε ένα ασημένιο φόρεμα με κουκούλα, με ακάλυπτη ολόκληρη την πλάτη της αλλά και το υπόλοιπο σώμα, μέχρι πολύ χαμηλά στους γοφούς, εντυπωσιάζοντας τους παρευρισκόμενους.

Η τραγουδίστρια, η οποία δεν έχει συνηθίσει τους φαν της σε τέτοιες αναρτήσεις, δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δύο βίντεο από την εκρηκτική της εμφάνιση.




Η ίδια φαίνεται ανανεωμένη μετά τον χωρισμό της, ενώ απέφυγε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, για τις φήμες που τη θέλουν να είναι σε σχέση. Υπενθυμίζεται, ότι πριν από λίγο καιρό χώρισε με τον επί πέντε χρόνια σύντροφό της, Mike και από τότε έχει κάνει κι άλλες αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση, με πιο χαρακτηριστική τα μακριά μαλλιά που εδώ και καιρό είχε αποχωριστεί.

«Ήταν μια κοινή απόφαση. Αποφασίσαμε και οι δύο να συνεχίσουμε τη ζωή μας ο καθένας χωριστά και όλα καλά μεταξύ μας. Έχουμε περάσει το δύσκολο κομμάτι, κάναμε κάποιες συζητήσεις και αποφασίσαμε ότι όλα καλά. Οι σχέσεις μας θα είναι πολύ όμορφες γιατί δεν προέκυψε κάτι άσχημο, δεν υπήρξε τσακωμός», είχε πει η Έλενα Τσαγκρινού για τον χωρισμό της με τον Mike.

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cj81q62wbovt)



Ειδήσεις σήμερα:

Τις επόμενες ημέρες τα αποτελέσματα για το tablet της Τζωρτζίνας - «Τρέχει» η έρευνα για Μαλένα και Ίριδα

Ο δήμος του Σαντιάγο ανακοινώνει... δελτίο στο νερό καθώς η ξηρασία στη Χιλή μπαίνει στη 13η χρονιά!

Πέθανε ο κορυφαίος Έλληνας ορειβάτης Αντώνης Σύκαρης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης