Όσκαρ 2022: H Τζέσικα Τσαστέιν «έκλεψε» τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της

Όσκαρ 2022: H Τζέσικα Τσαστέιν «έκλεψε» τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της

Η νικήτρια του Όσκαρ Α΄Γυναικείου Ρόλου επέλεξε για τη μεγάλη βραδιά, ένα φόρεμα του οίκου Gucci

jessica_chastain_2
Η 94η τελετή απονομής των Όσκαρ είχε πολλές λαμπερές εμφανίσεις, ωστόσο η νικήτρια τελικά του Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για τη βιογραφική ταινία «The Eyes of Tammy Faye», Τζέσικα Τσαστέιν, τράβηξε αμέσως τα βλέμματα πάνω της, καθώς περπατούσε στο κόκκινο χαλί.

Η 45χρονη ηθοποιός επέλεξε ένα φόρεμα Gucci, πιάνοντας τα μαλλιά της κοτσίδα και φορώντας διαμαντένια σκουλαρίκια και δαχτυλίδι.
Νωρίτερα, η Τσαστέιν αποθέωσε τις συνυποψήφιές της Ολίβια Κόλμαν, Πενέλοπε Κρουζ, Νικόλ Κίντμαν και Κρίστεν Στιούαρτ στο Ιnstagram, γράφοντας:

«Μπορούμε να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να εκτιμήσουμε αυτές τις γυναίκες, που έχω την τιμή να βρίσκομαι ανάμεσά τους; H Νικόλ Κίντμαν μου σύστησε με αγάπη, μία πλευρά της Λούσι (Μπολ), που δεν ήξερα ότι υπήρχε. Η ερμηνεία της Πενέλοπε Κρουζ σε αυτή την ταινία, ήταν απαράμιλλη. Oλίβια Κόλμαν, έχω εμμονή μαζί σου και το τεράστιο ταλέντο σου. Αυτή η ερμηνεία ήταν τα πάντα. H Κρίστεν Στιούαρτ με σόκαρε με την ξεχωριστή και εγκάρδια ερμηνεία της».

jessica_chastain1
jessica_chastain2


Σε αφιέρωμα που έκανε το People για την τελετή των φετινών Όσκαρ, η ηθοποιός ανέφερε για την υποψηφιότητά της: «Σημαίνει τόσα πολλά για εμένα. Για τόσο καιρό, οι γυναίκες ηθοποιοί περίμεναν να έρθει κάποιος και να τους πει αν επιτρέπεται να εργαστούν, τι τους επιτρέπεται γενικά, να κάνουν, πώς πρέπει να εμφανίζονται, πώς να εκφραστούν. Επιτέλους, άλλαξαν τα πράγματα».

Όσο για την ταινία «The Eyes of Tammy Faye» που της χάρισε το Οσκαρ, η Τσαστέιν είπε: «Πριν από 10 χρόνια, στην αρχή ακόμα της καριέρας μου, είδα το ντοκιμαντέρ και σκέφτηκα “Ξέρεις τι; Θα γινόταν πολύ καλή ταινία". Ακόμα δεν ξέρω πώς να φτιάχνω ταινίες, αφού είμαι μονάχα ηθοποιός, όμως θα το βρω νομίζω. Έτσι, αγόρασα τα δικαιώματα».


Ειδήσεις σήμερα:

Ιατροδικαστής Λέων: Να ερμηνευτεί σωστά ο θάνατος της Μαλένας, «είμαστε στην τελική ευθεία για την υπόθεση»

Με έξι πυραύλους Κρουζ χτύπησε τη Λβιβ η Ρωσία - Οι Αρχές ετοιμάζονται για μάχες στην πόλη, φόβοι και για χημική επίθεση

«Φοβάστε τη Ρωσία;» - Έκκληση Ζελένσκι στις χώρες της Δύσης για όπλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης