Κάνιε Γουέστ: Toυ απαγορεύτηκε να εμφανιστεί στην τελετή απονομής των βραβείων Grammy

Κάνιε Γουέστ: Toυ απαγορεύτηκε να εμφανιστεί στην τελετή απονομής των βραβείων Grammy

Η απόφαση οφείλεται στη «ανησυχητική συμπεριφορά του στο διαδίκτυο» - Ο ράπερ διεκδικεί πέντε βραβεία στη φετινή απονομή

kanye-west1
Στον Κάνιε Γουέστ απαγορεύτηκε επίσημα να εμφανιστεί στην 64η τελετή απονομής των βραβείων Grammy της Εθνικής Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το Variety, εκπρόσωπος της Ακαδημίας επιβεβαίωσε ότι οι διοργανωτές της τελετής απονομής των Grammy Awards 2022 κάλεσαν την ομάδα του Γουέστ για  να ενημερώσουν, ότι «δυστυχώς» έχει αφαιρεθεί από τη λίστα των καλλιτεχνών που θα τραγουδήσουν ζωντανά.

Ο εκπρόσωπος επιβεβαίωσε ότι η απόφαση οφείλεται στη «ανησυχητική συμπεριφορά του στο διαδίκτυο». Ο Γουέστ, ο οποίος είναι υποψήφιος για πέντε βραβεία Grammy 2022, αρχικά δεν ανακοινώθηκε ως ένας από τους καλλιτέχνες που περιλαμβάνονταν στη λίστα των ερμηνευτών. Το Blast ανέφερε επίσης ότι η ομάδα του δεν εξεπλάγη από την απόφαση των διοργανωτών της τελετής απονομής των Grammy να αποκλείσουν τελικά τον ράπερ.
Τον τελευταίο καιρό, ο Γουέστ έχει γίνει θέμα διαμάχης με δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι η απόφαση ελήφθη λόγω ανησυχιών για πιθανή αλληλεπίδραση μεταξύ του καλλιτέχνη της hip-hop και του παρουσιαστή των Grammy, Τρέβορ Νόα. Ο Κάνιε Γουέστ αποκλείστηκε πρόσφατα από το Instagram για 24 ώρες μετά τη διατύπωση ρατσιστικών προσβλητικών σχολίων εναντίον του παρουσιαστή του «The Daily Show».

Νωρίτερα την περαμένη εβδομάδα ανακοινώθηκαν η πρώτη ομάδα των καλλιτεχνών που θα τραγουδήσουν ζωντανά τη βαριά απονομής των Grammy συμπεριλαμβανομένων των υποψηφίων BTS, Ολίβια Ροντρίγκο, Τζακ Χάρλοου, Lil Nas X κ.ά.

Κλείσιμο
Πηγή: ΑΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Βροχές και χιόνια -  Πόσο θα διαρκέσει η νέα ψυχρή εισβολή

Απέρριψε το τελεσίγραφο της Μόσχας για τη Μαριούπολη ο Ζελένσκι - Νέο κύμα ρωσικών επιθέσεων

Η Αλβανία δεν αναγνωρίζει τα πτυχία ελληνικών πανεπιστημίων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης