Γιάννης Μόρτζος: «Για εμένα στο θέμα του βιασμού, φταίει και ο θύτης και το θύμα»

Γιάννης Μόρτζος: «Για εμένα στο θέμα του βιασμού, φταίει και ο θύτης και το θύμα»

Όσα δήλωσε ο ηθοποιός για τις καταγγελίες που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας - Τι είπε για τον Γιώργο Κιμούλη και τον Φιλιππίδη - Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του

mortzos
Συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Μόρτζος κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο κίνημα #metoo, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη.

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και αρχικά, εξέφρασε τη γνώμη του για τον Γιώργο Κιμούλη.

«Έχει ιδιοτροπίες ο Γιώργος Κιμούλης και το λέω ανοιχτά εγώ, που τον ξέρω από παιδί. Ο εκνευρισμός κι η ένταση στις πρόβες συμβαίνουν πάντοτε, είναι αναπόφευκτο. Ο Γιώργος φέρεται λίγο απότομα, είναι γνωστό αυτό το πράγμα. Εάν ήμουν εγώ στη θέση αυτών που τον κατήγγειλαν και με φώναζε να παίξω, θα έλεγα "εγώ δεν παίζω μαζί σας". Δεν θέλω να συνεργαστώ, γιατί είσαι οξύθυμος και θα μου δημιουργήσεις πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως κατά τη δική του γνώμη, δεν ήταν εγκληματική η συμπεριφορά του σκηνοθέτη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cigxmbrapa0h)

«Δεν βρίσκω τόσο εγκληματικό αυτό που έγινε. Με αυτή την έννοια, εγώ τον μεγάλο μου δάσκαλο, τον ΚάρολΟ κουν, όταν ήμουν μαζί του επί 21 χρόνια, θα έπρεπε να τον είχα μηνύσει 100 φορές. Το τι βρισίδι έχω φάει, δεν λέγεται», δήλωσε ο ηθοποιός.

Τέλος, αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

«Όταν άκουσα αυτά τα θέματα που βγήκαν στο φως, είπα "αν είναι δυνατόν". Φαίνεται πως πράγματι κάτι συνέβη. Τώρα, τι είδους βιασμοί είναι αυτοί, δεν ξέρω. Πρέπει κάποια στιγμή να δούμε σε τι βαθμό φταίει ο θύτης και σε τι το θύμα. Πάντοτε είμαι επιφυλακτικός, σχετικά με τον τρόπο που γίνονται οι βιασμοί. Έχω τις επιφυλάξεις μου. Αλλιώς βιάζεις μία γυναίκα με ένα πιστόλι στον κρόταφο ή ένα μαχαίρι στην καρδιά κι αλλιώς αν την απειλήσεις ότι δεν θα ξαναβρεί ρόλο. Δεν είναι το ίδιο πράγμα. Οι πράξεις του βιασμού για εμένα, είναι βδελυρές. Πρέπει οπωσδήποτε κάτι να γίνει. Υπάρχει βέβαια, και το ενδεχόμενο να μην ξέρεις πώς ακριβώς έγινε το πράγμα. Ποιος φταίει περισσότερο. Και οι δύο φταίνε κατά τη γνώμη μου. Το θύμα είναι πάντοτε αυτό που την πληρώνει κι επομένως, το θύμα έχει το δίκιο του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μόρτζος.



Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσίδα εστιατόρισσα στη Νέα Υόρκη, παντρεμένη με Ουκρανό, αντιμέτωπη με κύματα αντιρωσικού μίσους

Βολιβία: Πέθανε στα 80 του χρόνια ο βολιβιανός αξιωματικός που σκότωσε τον Ερνέστο «Τσε» Γκεβάρα


Αίσθηση προκαλεί ανάρτηση της συζύγου του Σρέντερ - Ο πρώην καγκελάριος βρίσκεται στη Μόσχα για συνομιλίες με τον Πούτιν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης