Ο Νίκος Ορφανόςμε αφορμή τη συμμετοχή του στη νέα σειρά του Alpha «Τα νεοκλασσικά» μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ελληνικό #metoo και τους προφυλακισμένους συναδέλφους του, Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη.
«Δεν έχει τύχει να συνεργαστώ ούτε με τον Πέτρο Φιλιππίδη ούτε με τον Δημήτρη Λιγνάδη, τους γνωρίζω μέσα από καλλιτεχνικές συναναστροφές και παραστάσεις. Ομολογουμένως είναι πάρα πολύ θλιβερό αλλά όπως είπατε και εσείς είναι μια ευκαιρία να ξεσκαρτάρουμε τα πράγματα και να επαναπροσδιορίσουμε τους κώδικες συμπεριφοράς. Οι συμπεριφορές αλλάζουν, οι αξίες επαναπροσδιορίζονται. Είμαστε σε μια μεταβατική εποχή που πρέπει λίγο να μάθουμε να φερόμαστε διότι οι αντοχές και ανοχές των ανθρώπων δεν είναι αυτές που ήταν σε παλαιότερες εποχές», είπε αρχικά ο ηθοποιός για να συνεχίσει:
«Οι νέοι συνάδελφοι δεν ανέχονται και καλά κάνουν. Η εργασιακή αξιοπρέπεια, ότι επάγγελμα και να κάνεις, είναι αδιαπραγμάτευτη. Πρέπει να τα ξαναμάθουμε αυτά τα πράγματα. Είναι κακοποιητικές συμπεριφορές που τις αγνοούσαμε. Έχουν να κάνουν με το ποινικό δίκαιο. Εύχομαι η δικαιοσύνη να επέμβει και να τις ξεσκαρτάρει. Το θέατρο όμως δεν δέχεται πλήγμα μόνο από τις προσωπικές συμπεριφορές αλλά και από πολλά άλλα. Αντέχουμε όμως, δημιουργούμε και δεν το βάζουμε κάτω».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.