Η Ηλιάνα Παπαγεωργίουβρίσκεται τις τελευταίες ώρες στη Τζαμάικα και δείχνει να απολαμβάνει ιδιαίτερα το τροπικό νησί.
Η παρουσιάστρια και μοντέλο μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με το κοινό της στο Instagram και μάλιστα, το τελευταίο διάστημα συνηθίζει να κάνει μερικές πολύ σέξι αναρτήσεις.
Αυτή τη φορά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φωτογραφήθηκε τόπλες, με φόντο το καταπράσινο τοπίο και κάλυψε το γυμνό της στήθος με δύο μεγάλα φύλλα δέντρου.
Το μοντέλο συνόδευσε τη σέξι ανάρτησή της με την εξής λεζάντα: «Είναι ζούγκλα εκεί έξω».
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.