Έτοιμη για το επόμενο μεγάλο βήμα στη ζωή της φαίνεται πως είναι η Αγγελική Ηλιάδηαν και λέει πώς το κεφάλαιο γάμος δεν τη ενδιαφέρει. Η τραγουδίστρια μετά τη αποχώρησή της από τη Φάρμα λόγω του θανάτου του πατέρα της επέστρεψε στο ριάλιτι επιβίωσης του ANT1 και στην αγκαλιά του Γρηγόρη Αναστασιάδη.
Μάλιστα το πράγμα φαίνεται να έχει προχωρήσει καθώς ο Αστρινός ξεκίνησε να τους πειράζει αν υπάρχει ενδεχόμενο γάμου για να τους παντρέψει ο ίδιος, με την Αγγελική Ηλιάδη να απαντά χαριτολογώντας: «Έχω αποβάλει αυτό το concept από το μυαλό μου δεν είναι απαραίτητο. Έχω κάνει τα παιδιά μου κι είμαι μια χαρά ολοκληρωμένη. Οπότε δεν με ενδιαφέρει ο γάμος. Τώρα βέβαια αν μου κάνει πρόταση ο Γρηγόρης, δεν ξέρω αν θα αρνηθώ».
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.