Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, δήλωσε πως είχε εξ' αρχής καταλαβει ότι κάτι συμβαίνει με την Αγγελική Ηλιάδη.
«Την έβλεπα κι ήταν αναμμένη, τα μάτια της έβγαζαν αστραπές, φωτιές. Ξαφνικά, μέσα στον αχυρώνα, τους είδα να φιλιούνται για πρώτη φορά. Λέω κοίτα να δεις τι γίνεται», είπε χαρακτηριστικά.
Αποκάλυψε μάλιστα, πως πρόσφατα επικοινώνησε με τον Γρηγόρη και τον ενημέρωσε πως το ειδύλλιό τους συνεχίζεται.
«Συνεχίζεται το ειδύλλιο. Μίλησα με τον Γρηγόρη προχθές και μου τα είπε. Προχωράει και προχωράει πολύ πιο γρήγορα και πιο δυνατά από πριν», ανέφερε.
Τέλος, δήλωσε πως στο ενδεχόμενο ενός γάμου, έχουν ήδη βρεθεί οι κουμπάροι. «Κι εγώ κι η Σάσα Μπάστα είμαστε διατεθειμένοι να τους παντρέψουμε», είπε κλείνοντας.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.