Ο φίλος του Βαλάντη για την σκληρή ατάκα στην Παπαδοπούλου στο Survivor: «Δεν την σκότωσε κιόλας, αυτή τον έκανε ξεφτίλα»
Για την συμμετοχή του τραγουδιστή στο ριάλιτι επιβίωσης και την ατάκα που είπε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σχετικά με την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο μίλησε ο κολλητός του φίλος
Στην συνέχεια, αποκάλυψε το ποσό της αμοιβής που λαμβάνει ο τραγουδιστής, το οποίο ανέρχεται στα 8.000 ευρώ.
Για το διάσημο ειδύλλιο της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη δήλωσε: «Επειδή κατάλαβε από την αρχή το ειδύλλιο της Μυριέλλας με τον Κατσαούνη, βγήκε μπροστά και τον κρέμασαν. Το ειδύλλιο ήταν φιάσκο από την Μυριέλλα, όχι από τον Κατσαούνη».
Τέλος, αναφέρθηκε στην σκληρή κουβέντα που είπε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.«Δεν ξέρουμε τι έχει γίνει, αλλά υποθέτουμε όλοι. Εντάξει δεν την σκότωσε κιόλας. Μια κουβέντα είπε off the record. Αυτή τον έκανε ξεφτίλα», δήλωσε.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών