Δικηγόρος Κατσαούνη: Η συνάντηση της 16χρονης με τον παίκτη του Survivor έγινε, αλλά δεν συνέβησαν όσα καταγγέλλονται

Δικηγόρος Κατσαούνη: Η συνάντηση της 16χρονης με τον παίκτη του Survivor έγινε, αλλά δεν συνέβησαν όσα καταγγέλλονται

Η περιγραφή της δικηγόρου του Γιώργου Κατσαούνη για το περιστατικό εξαιτίας του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη εις βάρος του

katsaounis_survivor
Ποινική δίωξη κατά του παίκτη του Survivor, Γιώργου Κατσαούνη άσκησε χθες το μεσημέρι ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας, όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το protothema.gr.

Η Ιουλία Αγγελακοπούλου, συνήγορος υπεράσπισης του αγρότη από τη Θεσσαλία μίλησε στο GRTimes για όσα ισχυρίζεται ο εντολέας της έπειτα από τη μήνυση που είχε υποβληθεί σε βάρος του από 16χρονη μαθήτρια για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

«Επικοινώνησα με τον πελάτη μου και αρνείται κατηγορηματικά όσα του καταλογίζει η 16χρονη», δηλώνει η κ. Αγγελακοπούλου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Κατσαούνης γνώριζε ήδη τη μηνύτρια.

Ο 27χρονος, κατηγορείται από τη 16χρονη ότι την άρπαξε από την κουκούλα, την εξανάγκασε να καθίσει σε ένα παγκάκι, όπου άρχισε να τη θωπεύει στους μηρούς της στο ύψος των γοφών, ενώ την προέτρεπε να πάει μαζί του στο σπίτι του για να της κάνει μασάζ. 

«Δεν έγιναν όσα καταγγέλλονται»

Όπως λέει η δικηγόρος του, «η συνάντηση όντως έλαβε χώρα, αλλά δεν έγιναν όσα καταγγέλλονται. Ο εντολέας μου, προπονούνταν παραπλεύρως της πλατείας της πόλεως, περίπου στις 12:30 τη νύχτα. Εκεί, ήταν μία παρέα παιδιών, η οποία χρονομετρούσε την προπόνησή του. Σε αυτή, βρίσκονταν και η μηνύτρια».

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησής του, ο 27χρονος, σύμφωνα με τη συνήγορο υπεράσπισής του, ζήτησε από την παρέα των παιδιών να τον «πατήσουν». «Εκείνη που προσφέρθηκε, ήταν η μηνύτρια», όπως μεταφέρει η κ. Αγγελακοπούλου. Στη συνέχεια, όπως περιγράφει η ίδια, «πήγαν λίγο πιο εκεί, σε ένα παγκάκι. Εκείνη, όπως του ασκούσε τις πιέσεις στο στέρνο, τον αγκάλιασε. Αυτός σηκώθηκε γιατί δε θέλησε να δώσει συνέχεια, ενώ η ίδια παρέμεινε πάνω του. Έτσι, ο Γιώργος Κατσαούνης τη μετέφερε στην παρέα της. Όλα τα παιδιά είδαν το περιστατικό και δεν ήταν κάτι μη αποδεκτό».

Κατόπιν, όπως περιγράφει η κ. Αγγελακοπούλου, «η κοπέλα έφυγε, ενώ ο εντολέας μου παρέμεινε στο σημείο. Στο μεταξύ, δεν της έκανε καμία πρόταση, καμία χειρονομία και γενικότερα δεν έδειξε κάτι μη αποδεκτό».

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Η κακοκαιρία «Ελπίδα» παγώνει τη χώρα σε δύο φάσεις, ξεκινά σε λίγες ώρες το πρώτο «κύμα»

Συνελήφθη ιερέας στα Κάτω Πατήσια για βιασμό ανήλικης

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη -Γεωργία Μπίκα: «Όποια κοπέλα έχει βιώσει αντίστοιχο περιστατικό να μιλήσει»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης