Συνελήφθη ιερέας στα Κάτω Πατήσια για βιασμό ανήλικης

Συνελήφθη ιερέας στα Κάτω Πατήσια για βιασμό ανήλικης

Ο 37χρονος ιερέας λειτουργεί σε εκκλησία στα Κάτω Πατήσια και είναι πατέρας τριών παιδιών  - Γνώρισε την κοπέλα από το κατηχητικό και, σύμφωνα με την καταγγελία, τη βίαζε από 15 ετών - Κατηγορείται και για  πορνογραφία ανηλίκων - Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

papas_euelpidwn_xr
Ένας 37χρονος ιερέας, πατέρας τριών παιδιών, βίαζε από τα τέλη του 2019 έως τα μέσα του 2020 ανήλικο κορίτσι που έβαλε στο μάτι από το κατηχητικό.

Το 17χρονο σήμερα κορίτσι, έφθασε σε σημείο να βλέπει τον σάτυρο ρασοφόρο και να λιποθυμάει από τον φόβο του και όταν οι γονείς του άρχισαν να ψάχνουν τι ακριβώς συμβαίνει «έσπασε» και με λυγμούς τους αποκάλυψε το μαρτύριο που βίωνε τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ρασοφόρος στην αρχή ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από το παιδί, ενώ ο ίδιος το «βομβάρδιζε» με πορνογραφικό υλικό και φωτογραφίες των γεννητικών του οργάνων.

Ο ιερέας, λειτουργεί σε ναό στα Κάτω Πατήσια και οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων παρακολουθούσαν εδώ και δέκα ημέρες τις κινήσεις του μετά την καταγγελία της μικρής και των γονέων της.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι το παιδί, πήγε στο κατηχητικό μετά από προτροπή της θείας του. Χθες το απόγευμα και μετά από ένταλμα σύλληψης, ο 37χρονος συνελήφθη για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή.
papas_euelpidwn__2_
papas_euelpidwn__1_
Κλείσιμο

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη χθες (20-1-2022) το απόγευμα, δυνάμει εντάλματος, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω κατηγορείται ότι σε παρελθόντα χρόνο, διέπραξε τα προαναφερόμενα αδικήματα σε βάρος ανήλικης.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Σε βάρος του ημεδαπού εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη.


Ειδήσεις σήμερα:

Αλαλούμ με το άνοιξε-κλείσε των σχολείων στις Σπέτσες λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού

«Θα στείλουμε τον λογαριασμό στους μαθητές αν δεν βρεθεί λύση» λέει ο Δήμαρχος Παπάγου για τις καταλήψεις

Ανεμβολίαστοι οι 9 στους 10 που πέθαναν από Covid τις τελευταίες 15 ημέρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης