GNTM: Νικήτρια του σόου η Κυβέλη Χατζηευστρατίου αλλά στις καρδιές μας η Βίκυ Κουλιανού

GNTM: Νικήτρια του σόου η Κυβέλη Χατζηευστρατίου αλλά στις καρδιές μας η Βίκυ Κουλιανού

Δείτε όλα όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό - Η επιστροφή της Βίκυς Κουλιανού, οι εντάσεις,  η... ιερόδουλη Κυβέλη, οι απειλές του Κωνσταντίνου,  τα τρία διαφορετικά shows,  οι φωτογραφίες που εντυπωσίασαν και ο 5ος κύκλος που έρχεται...

kiveli_gntm_winner_xr
Ήταν ένας τελικός ομολογουμένως λιγότερο συναρπαστικός σε σχέση με τους προηγούμενους. Και γι' αυτό υπάρχουν πολλοί λόγοι. Η απουσία της Βίκυς Καγιά ήταν αισθητή αλλά ευτυχώς μία άλλη Βίκυ η Κουλιανού έσωσε κάπως την κατάσταση η οποία ήταν ολίγον πληκτική.

Νικήτρια μετά από τέσσερις δοκιμασίες και την ψηφοφορία του κοινού αναδείχθηκε η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, η οποία κέρδισε το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα αυτοκίνητο Opel Mokka, κοσμήματα και ρολόι αξίας 20.000 ευρώ από το House of Jewels! Και φυσικά, συμβόλαιο με ένα εκ των κορυφαίων και πιο ισχυρών πρακτορείων μοντέλων, παγκοσμίως, το Elite  Models London!  Ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης  και η Όλγα Ντάλλα, κατέκτησαν την τρίτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα.  

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgkhyxinj0ep-st)


Καμία έκπληξη για το αποτέλεσμα αφού από νωρίς η Κυβέλη ήταν φαβορί. Και καμία αγωνία αν θα πέσει το σύστημα ψηφοφορίας καθώς το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού δε ήταν τόσο μεγάλο ώστε να προκαλέσει προβλήματα.

Ο τελικός ξεκίνησε με την κατάταξη να δίνει προβάδισμα στην Κυβέλη, από την πρώτη και δεύτερη δοκιμασία και τους κριτές να την προσγειώνουν λέγοντας πως όλα μπορεί να ανατραπούν. Φυσικά επειδή πρόκειται για ριάλιτι και όχι για ντεφιλέ, κάπου εκεί εμφανίστηκε το καθαρόαιμο ριάλιτι με την Κυβέλη να αμφισβητεί το καλό κλίμα μεταξύ των τριών φιναλίστ…

«GNTM»: Οι πρώτες δηλώσεις της Κυβέλης

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgkkvwgggwq9-st)

«Η Όλγα τα έβαψε μαύρα κι ο Κωνσταντίνος με μίσησε πιο πολύ από ποτέ. Άκουσα διάφορα ξεσπάσματα κι ο Κωνσταντίνος μιλούσε για εμένα. Μέχρι που πέρασα από έξω και σε άκουσα να με βρίζει ο Κωνσταντίνος. Ο Κωνσταντίνος με αποκάλεσε ιερόδουλη μέσα στον όλο πανικό, που έλεγε κι έλεγε. Αυτήν την κουβέντα κράτησα και δεν το συζήτησα καθόλου με τα παιδιά. Δεν υπήρχε λόγος, κράτησα την απόστασή μου».

Κυβέλη, Κωνσταντίνος και Όλγα οδηγήθηκαν στην 3η διαγωνιστική δοκιμασία, την μεγάλη πασαρέλα με τρία περάσματα, με διαφορετικά «outfits sur mesure», αλλά και υψηλής ραπτικής και με τους 17 υποψηφίους, που αποχώρησαν  από τον διαγωνισμό, να συμπληρώνουν το catwalk. Σημαντική για όλους και ειδικά για τους τηλεθεατές ήταν η συμβολή της Βίκυς Κουλιανού, η οποία επέστρεψε στο show, μετά από παρότρυνση του Γιώργου Καράβα, ο οποίος απουσίαζε, προκειμένου να στηρίξει και να εμψυχώσει τα παιδιά.

Στο τέλος, οι τέσσερις κριτές Άγγελος Μπράτης, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός βαθμολόγησαν την προσπάθεια των τριών φιναλίστ αφού νωρίτερα και καθ’ όλη την διάρκεια δεν σταμάτησαν να ζητωκραυγάζουν για την τελειότητα όλων, για το πόσο καταπληκτικοί είναι οι παίκτες, τα ρούχα, ο κόσμος, ο ουρανός και ο πλανήτης. Υπερβολή και πολύ έντονη επιδοκιμασία σε βαθμό σχεδόν ενοχλητικό και όχι και τόσο πειστικό. Και εδώ η Κυβέλη σάρωσε με φουλ του 10.

Δείτε τις πασαρέλες των τριών φιναλίστ

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgk732rfg1dt-st)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgk6tyzd4bc9-st)


Το τελευταίο challenge ήταν ένα διαφημιστικό σποτ για premium ποτό σε ένα πολύωρο γύρισμα με πολλά cut, διαφορετικά outfits και σκηνικά, σε μια εντυπωσιακή σύγχρονη βίλα.

Οι τέσσερις κριτές ανέλαβαν και πάλι την αξιολόγηση της 4ης  και τελευταίας δοκιμασίας. Μαζί τους φυσικά και ο Γιώργος Καράβας, ο οποίος για κάποιο λόγο φώναζε λίγο περισσότερο από όσο θα περιμέναμε ακόμη και οι πιο ενθουσιώδεις εξ ημών.

Κι εδώ το ριάλιτι έκανε και πάλι στην εμφάνισή του καθώς το γεγονός ότι η Κυβέλη είχε υψηλότερη βαθμολογία από τους κριτές, έκανε τον Κωνσταντίνο να εκραγεί και να μην μπορεί να συγκρατήσει τον θυμό του. Ο ίδιος είπε απευθυνόμενος στην Όλγα: «Πάμε; Πάμε σπίτι μας Όλγα. Πραγματικά θέλω να μιλήσω στην Ζεν εγώ προσωπικά για αυτό το σχόλιο. Εγώ κρίνω ότι πρέπει να κάνουμε μια οικειοθελή αποχώρηση, το πιστεύω. Εγώ το σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά, no joke. Είμαι έτοιμος για οικειοθελή». Φυσικά όλοι κάθισαν στ’ αυγά τους και η Ολγα πήρε την καλύτερη βαθμολογία. Δεν ήταν όμως αρκετή να ξεπεράσει την Κυβέλη, την οποία ψήφισε και το τηλεοπτικό κοινό με αποτέλεσμα να έχουμε νικήτρια.

Ηδη το τρέιλερ των συμμετοχών για το «GNTM 5» προβάλλεται κανονικά από τη συχνότητα του Star και ας ελπίσουμε ότι του χρόνου τέτοια μέρα, θα νυστάξουμε λιγότερο.

Ειδήσεις σήμερα:

Ανακαλύφθηκε η «Μάγκι», μια γιγάντια δομή από αέριο υδρογόνο στον γαλαξία μας

Εφιαλτικό αυτό που συμβαίνει σε ευρωπαϊκό επίπεδο στην ενέργεια, λέει ο Σκρέκας

Πολικές θερμοκρασίες στα ορεινά της χώρας, πού καταγράφηκαν οι πιο χαμηλές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης