Μαριαλένα Ρουμελιώτη για Μπάρτζη - Καφετζή: «Αισθάνομαι δικαιωμένη, τα είχα πει για τον Τζέιμς από όταν ήμασταν στο Survivor»

Μαριαλένα Ρουμελιώτη για Μπάρτζη - Καφετζή: «Αισθάνομαι δικαιωμένη, τα είχα πει για τον Τζέιμς από όταν ήμασταν στο Survivor»

Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για την κόντρα που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δύο φίλων και εξήγησε πως ο Τζέιμς είχε φερθεί και σε εκείνη με τον ίδιο τρόπο, αποκαλύπτοντας τα προσωπικά της χωρίς την άδειά της

ρουμειωτη
Δικαιωμένη αισθάνεται η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μετά τον καβγά ανάμεσα στον Τζέιμς Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη.

Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και εξήγησε πως ο Τζέιμς είχε συμπεριφερθεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και στην ίδια και εκείνος είναι ο υπεύθυνος για την κακή εικόνα που είχε βγει προς τα έξω για τον Σάκη Κατσούλη.

«Νομίζω ότι τα παιδιά ξέρουν καλύτερα, οπότε ό,τι και να πω εγώ μπορεί να είναι και λάθος. Επειδή ο Νίκος αναφέρθηκε σε εμένα, μπορώ να πω ότι ισχύει αυτό που είπε, το είχα πει και εγώ στο παρελθόν και βγήκα αληθινή. Από την ώρα που το έκανε αυτό ο Τζέιμς, ενώ του είχα εμπιστευτεί κάποια πράγματα κι εκείνος τα έβγαλε στη φόρα, σταμάτησα να εμπιστεύομαι κάποια άτομα», δήλωσε αρχικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg3x65zmwgl5-st)


Στην συνέχεια, εξήγησε τον λόγο που η δική της περίπτωση μοιάζει με αυτή της Άννας Μαρίας Βέλλη: «Λογικό ο Νίκος να συνδέει την περίπτωσή μου με της Άννας Μαρίας, γιατί και τα δυο θέματα είναι πολύ λεπτά και προσωπικά. Η Άννα – Μαρία απ΄ ότι είδα δημοσίευσε μια φωτογραφία την ημέρα κατά της κακοποίησης των γυναικών και θέλω να της πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο που βρήκε το θάρρος και τη δύναμη να το κάνει, θέλει μεγάλα κότσια. Καταλαβαίνω την αντίδραση του Νίκου ως προς τον Τζέιμς, γιατί δεν ήθελε να αναπαραχθεί κάτι περισσότερο από αυτό που είπε η ίδια η Άννα-Μαρία. Ο Τζέιμς δε ξέρω γιατί το έκανε, τι σκοπό μπορεί να είχε, μπορεί να του βγήκε και αυθόρμητα, να μην το σκέφτηκε και να μην το φίλτραρε σωστά».

Τέλος, αναφέρει πως αισθάνεται δικαιωμένη επιτέλους, καθώς η ίδια είχε εντοπίσει αυτή την πλευρά του Τζέιμς Καφετζή ήδη από την περίοδο που βρίσκονταν στο Survivor. «Πίστευα ότι κάποια στιγμή -τα είχα πει και όταν ήμουν μέσα στο παιχνίδι – ότι ο Νίκος θα καταλάβει κάποια πράγματα και χαίρομαι που τα κατάλαβε έστω και αργά. Αισθάνομαι λίγο δικαιωμένη, γιατί η εικόνα που είχε βγει προς τα έξω ειδικά για τον Σάκη, δεν ήταν κάτι που τον αντιπροσώπευε και όλο αυτό που είχε δημιουργηθεί από τον Τζέιμς φάνηκε ότι δεν ήταν αλήθεια».





Ειδήσεις σήμερα:

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Αποφασιστική κίνηση πριν τη «φθορά» των Χριστουγέννων

Κορωνοϊός: Το 82% των θυμάτων είναι ανεμβολίαστοι άνω των 65 ετών

Μαρκ Πολυμερόπουλος: Ο Έλληνας της CIA φυγάδευσε τον Ρώσο πράκτορα που έκλεβε τα μυστικά του Πούτιν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης