Ο Ψωμιάδης βγάζει λάδι στη «Φάρμα» και η Ταραμπάνκο στα δύσκολα

Κάθε μέρα που περνάει, μία είδηση που αφορά την τηλεόραση θα προκαλεί ένα μούδιασμα όχι τόσο ευχάριστο και σίγουρα όχι το τελευταίο

tarampanko3
Η πορεία των «Ράδιο Αρβύλα» είναι σταθερά ανοδική. Από την Δευτέρα, οπότε και έκαναν πρεμιέρα, μέχρι σήμερα, καταγράφεται άνοδος τεσσάρων μονάδων περίπου, κάτι που σημαίνει πολλά. Ο ΑΝΤ1 φαίνεται κερδισμένος σε αυτή τη φάση ενώ και η πρωινή ζώνη του δείχνει ανοδικές τάσεις. Γι αυτό στην τηλεόραση δεν χρειάζονται βιαστικά συμπεράσματα. Υπομονή και ψυχραιμία χρειάζεται.

radioarvila


Φυσικά, κάποια βίντεο ήδη έγιναν viral με πιο σπαρταριστό την «Τελετή των Ρόδων», με αφορμή την μετακίνηση της ώρας προβολής του «Bachelor». Κορυφαίο.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είναι ο νέος παίκτης, που ανακοινώθηκε ότι θα μπει στην «Φάρμα». Την οποία θα πρότεινα στο κανάλι του Αμαρουσίου να μετονομάσουν σε «Βαβέλ». Αν δεν το κάνουν τώρα, λογικά θα χρειαστεί να το άνουν στην πορεία.

psomiadis

Σήμερα οι πρωινές εκπομπές είχαν ρεπορτάζ από την παράσταση του έργου «Αθικτοι», στην οποία πρωταγωνιστεί η ηθοποιός Χρύσα Μιχαλοπούλου. Αναφέρομαι στην παράσταση γιατί δυστυχώς όλες οι ερωτήσεις που έγιναν στην ηθοποιό ή τουλάχιστον όσες προβλήθηκαν, αφορούσαν μόνο την σχέση της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Προσωπικά το θεωρώ αγενές και κακή δημοσιογραφία. Ακούστηκε μάλιστα και ερώτηση αν «ο Λεωνίδας της ετοιμάζει ταπεράκια». Εξω από το θέατρο, όπου μόλις είχε ολοκληρωθεί η επίσημη πρεμιέρα της. Κανένας σεβασμός στην δουλειά αλλά και στην προσωπικότητά της. Μόνο κουτσομπολίκι και χαριτωμενιές της πλάκας. Αντιμετωπίζεις μία γυναίκα με την ιδιότητα της συντρόφου ενός διασήμου. Εκείνη ευγενική και χαμογελαστή άντεξε και απάντησε. Τι να κάνει η κοπέλα. Θλιβερές στιγμές, απερίγραπτη decadence. Ρώτα δύο πράγματα, δε λέω, αλλά μονότερμα; Και όσοι μετά στα μοντάζ το είδαν πώς ένιωσαν; Και στα πλατό; Αστα τα πλατό, άστα… Μην ανοίξουμε τώρα κουβέντα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfmq0k4kaps9-st)
Κλείσιμο


Η συνέντευξη του Περική Κονδυλάτου σήμερα στο «Πρωινό» ήταν κάπως άβολη. Για όλους. Και για τον ίδιο και για τους παρουσιαστές και για τους τηλεθεατές. Εντονα μάλιστα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfmvftmg69pt-st)

Το «Glam Wars» με παρουσιάστρια την Κάτια Ταραμπάνκο εχθές κατέγραψε τηλεθέαση 0,9% τόσο στο σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό. Αραγε ποιος σκέφτηκε να βγάλει αυτή την περίοδο και σε αυτή την ζώνη αυτή την εκπομπή στο Open; Και για ποιο λόγο; Εκαψαν κάτι, το οποίο ίσως κάτω από άλλες συνθήκες μπορεί να ήταν καλύτερο. Και αναφέρομαι σε πολλές συνθήκες…

katia


Το κουίζ για σήμερα. Αποχωρεί στα τέλη του χρόνου. Και είναι βόμβα. Ψάξτε.





Ειδήσεις σήμερα:

Το φαινόμενο Χρήστος Κυριαζής που γύρισε την πλάτη στο χρήμα και τη δημοσιότητα

Ο Jason Momoa «κομμάτια» σε πάρτι: Πάταγε τα παπούτσια του και έβγαζε σε όλους τη γλώσσα

Τα μηνύματα της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό μετά την πρόκληση της Ολλανδής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης