Μια παρατήρηση στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα να αναφέρουν σωστά το όνομα του συντρόφου της, έκανε η Δανάη Μπάρκα, με τον παρουσιαστή να αναλαμβάνει την ευθύνη του λάθους.
Η ηθοποιός εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από δημοσιογράφο της εκπομπής, με την ίδια να δέχεται ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή και τις φήμες, που τη θέλουν να προγραμματίζει τον γάμο της.
Η Δανάη Μπάρκα, η οποία συνοδευόταν από τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, δεν απάντησε στα σχετικά δημοσιεύματα, αλλά ζήτησε μεγαλύτερη προσοχή στην αναφορά του ονόματος του συντρόφου της, Φάνη Μπότση λέγοντας: «Τίποτα να μην μου πεις. Να μου στείλεις την αγάπη σου και να μάθετε σε αυτή την εκπομπή το όνομα του αγοριού μου, πια ε; Κρίμα, κάθε εβδομάδα μας παίζετε. Ντροπή».
Μετά την προβολή του αποσπάσματος, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε πως η αναφορά απευθυνόταν στον ίδιο, σημειώνοντας: «Το είπε για εμένα. Ο κόσμος δεν ξέρει κάτι. Εγώ μπερδεύω μέχρι και το δικό μου όνομα. Την άλλη φορά είχα πει πώς λένε την εκπομπή της Καραβάτου. Δεν το λέω υποτιμητικά. Έχω θέμα μνήμης. Όταν θέλω να υποτιμήσω κάποιον, το κάνω με άλλον τρόπο».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.