Για μία ακόμη χρονιά θα αποτελέσει μέρος του GNTM η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Αν και γνώριζε εδώ και δύο μήνες ότι θα είναι και πάλι παρούσα στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μοντέλων, η art director διευκρίνισε ότι είναι σε θέση πλέον να το ανακοινώσει επίσημα.
Προχωρώντας σε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno», τη Δευτέρα 27 Απριλίου, η Ζενεβιέβ Μαζαρί ανέφερε: «Ξεκινάμε στο GNTM. Εγώ είμαι τώρα δύο μήνες που έχω ξεκινήσει ήδη και δουλεύω την προετοιμασία. Είμαι πολύ πριν από όλες αυτές τις ανακοινώσεις».
«Δεν ανακοινώνω ποτέ τίποτα. Μπορώ απλώς πλέον επίσημα να σας λέω ότι θα είμαι στο GNTM, γιατί δύο μήνες τώρα το κρύβουμε. Εννοείται, ακούω πάρα πολλά πράγματα, αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα επίσημο», πρόσθεσε στη συνέχεια.
Μεταξύ άλλων, η Ζενεβιέβ Μαζαρί ρωτήθηκε για τα σενάρια που θέλουν την Μπέττυ Μαγγίρα να προστίθεται στα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το GNTM. Αν και δεν θέλησε να τοποθετηθεί, σημείωσε πως ήταν άψογη η συνεργασία τους, όταν η ηθοποιός εμφανίστηκε ως guest σε επεισόδιο του τελευταίου κύκλου. «Συνεργαστήκαμε απίστευτα. Είναι μια γυναίκα γεμάτη ενέργεια. Τη λάτρεψα», αρκέστηκε να πει.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι