ΟΝίκος Μπάρκουληςδεν θα ήξερε ότι η Βίκυ είναι η αδερφή του, αν δεν τον είχε ενημερώσει η ρεπόρτερ Χριστιάνα Κοχλατζή.
Η δημοσιογράφος του Happy Day βρέθηκε στα backstage του J2US, όπου και συμμετέχει ο Νίκος Μπάρκουλης και μεταξύ άλλων τον ρώτησε για τις πρόσφατες δηλώσεις της Βίκυς Μπάρκουλη κατά της μητέρας του, Μαίρης.
Όταν λοιπόν, ο παίκτης του J2USρωτήθηκε για την ετεροθαλή αδερφή του, δήλωσε ότι δεν γνώριζε καν για την ύπαρξή της.
«Ποια; Δεν ξέρω τι μου λες, δεν ξέρω την κοπέλα. Εγώ δεν ξέρω για ποια μου λες τώρα. Θες να μου πεις πληροφορίες, αριθμό ταυτότητας, ΑΜΚΑ, κάτι; Έχει κόρη; Δεν το ήξερα, συγγνώμη. Με πιάσατε αδιάβαστο. Δεν ήξερα ότι έχω αδελφή», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Εκπαίδευση, συνεχές mentoring και ουσιαστικές ευκαιρίες ανάπτυξης με την υποστήριξη της Groupama Ασφαλιστικής – Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το επόμενο επαγγελματικό βήμα σου.
Συνδυάζοντας σύγχρονα δραστικά συστατικά με στοχευμένες συνθέσεις, η LA VIE EN ROSE προσφέρει ορατά αποτελέσματα μέσα από μια πιο απλή αλλά ουσιαστική skincare προσέγγιση.