«Ράδιο Αρβύλα»: Την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου «θα παγώσει» το σύμπαν
Πρεμιέρα για την δημοφιλή σατιρική εκπομπή του ΑΝΤ1 - Κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 20:00
Είναι άμεσοι.
Είναι καυστικοί.
Είναι αυθόρμητοι.
Είναι αντιδραστικοί.
Είναι οι ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ και είναι η ΣΑΤΙΡΑ στα καλύτερά της!
Από τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου στις 20:00, το σύμπαν θα παγώσει… βάλε ζακέτα!
Κλείσιμο
Ο Αντώνης Κανάκης με τους Γιάννη Σερβετά, Στάθη Παναγιωτόπουλο και Χρήστο Κιούση, έρχονται στον ΑΝΤ1, ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, για να σατιρίσουν, όπως μόνο αυτοί ξέρουν, την πολιτική, κοινωνική και τηλεοπτική επικαιρότητα.
Από Δευτέρα έως και Πέμπτη, η εκπομπή που έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, θα αποδομεί τις εξελίξεις και την καθημερινότητα, και θα ξεγυμνώνει τη σοβαροφάνεια, γιατί άλλωστε η αλήθεια είναι πάντα γυμνή!
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.