«Άσε μας ρε μαμά»: Η κωμική σειρά με τα πολλά πρόσωπα

«Άσε μας ρε μαμά»: Η κωμική σειρά με τα πολλά πρόσωπα

«Το γέλιο βγήκε από τον Παράδεισο» και γι αυτό το έχουμε ανάγκη σε μικρές ή μεγάλες δόσεις. Η οικογενειακή κωμική σειρά «Άσε μας ρε μαμά» έχει αγαπηθεί από το κοινό, γιατί μας κάνει να γελάμε και να περνάμε καλά.

alpha_header
Με καταβολές από κωμωδίες σκρούμπολ και ρομαντικής κωμωδίας, το «Άσε μας ρε μαμά», με την αλληλουχία καταστάσεων και τους καλοδουλεμένους διαλόγους, με στυλ κι αισθητική ταιριαστή με την πλοκή, προσφέρει στον τηλεθεατή  ψυχαγωγία, διασκέδαση και γέλιο. Τον ξεκουράζει και τον αναζωογονεί.
Οι χαρακτήρες προέρχονται μέσα από την κοινωνική συνθήκη, μέσα από καταστάσεις γνώριμες στον τηλεθεατή, είτε αντιμετωπίζουν μια οικονομική καταστροφή λόγω λανθασμένων  οικονομικών επιλογών, είτε έχουν  συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα είτε βιώνουν «ταραγμένες» οικογενειακές σχέσεις. Όλα σε δοσολογία τόσο όσο διότι μιλάμε για κωμωδία.

Το γαϊτανάκι των σχέσεων ξεδιπλώνεται με τρόπο άμεσο αλλά και περίτεχνο.  Οι ήρωες συνδέονται κι εμπλέκονται μεταξύ τους με νήματα αόρατα αλλά ισχυρά. Και η μηχανή της κωμωδίας τροφοδοτείται συνεχώς και συνεχώς ανατροφοδοτείται ούτως ώστε το κωμικό όχημα να κινείται σε ευθεία αλληλουχία.
Μαριος_Αθανασιου__Παναγιωτα_Βλαντη__Δημητρα_Σιγαλα__Ιεροκλης_Μιχαηλιδης
Η Ρωξάνη αφήνει τα τρία της παιδιά και την οικογενειακή κατασκευαστική εταιρεία , εγκαταλείπει τον μεγάλο της έρωτα, τον Δημήτρη -με το μονόπετρο και την πρόταση γάμου- και την κολλητή της φίλη Έλλη  για μια καριέρα στην Αμερική. Όταν η καριέρα της εκεί γκρεμίζεται αιφνιδίως επιστρέφει στην «ασφάλεια» της Ελλάδας , όμως τίποτα δεν είναι όπως το περίμενε: η οικογενειακή εταιρεία έχει φαλιρίσει, τα παιδιά της -υπεύθυνα για την κατάρρευση της εταιρείας- έχουν τις δικές τους -με προβλήματα-  ζωές, κι ο μεγάλος της έρωτας ετοιμάζεται να παντρευτεί την κολλητή της.

Συν τοις άλλοις, ο βασικός  ανταγωνιστής  της εταιρείας, ο Θωμάς, προσπαθεί να καταστρέψει την εταιρεία ολοκληρωτικά, διότι η Ρωξάνη των απορρίπτει ερωτικά, ενώ ο γιος του είναι ερωτευμένος με τη κόρη της Ρωξάνης, η οποία είναι παντρεμένη αλλά δεν μπορεί να αποκτήσει παιδιά. Εάν σε αυτούς προσθέσουμε μια Ρωσίδα οικιακή βοηθό, δύο πεθερές, έναν σωφέρ, έναν hipster κομμωτή, μερικούς φίλους κι ένα…εγγόνι … ε, οι δυναμικές κάνουν το μείγμα εκρηκτικό και ακαταμάχητο!
Μελινα_Πολυζωνη__Μαριος_Αθανασιου
Με αγαπησιάρικη διάθεση, αισιοδοξία και χιούμορ, με έντονο γυναικείο πρόσημο, οι περιπέτειες των ηρώων με τις συγκρούσεις, τις ανατροπές, τις φιλίες και τους έρωτές τους, καταστάσεις, πολλές φορές, οικείες και γνώριμες κλείνουν το μάτι στη ζωή. Γιατί, είτε η τέχνη μιμείται τη ζωή, είτε η ζωή την τέχνη, το κέντρο είναι ένα: ο άνθρωπος.

Από τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου θα δούμε τις ετοιμασίες του γάμου της Έλλης με τον Δημήτρη. Θα γίνει τελικά..;;

Τι θα δούμε τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου…
Κλείσιμο
Η σχέση του Μάθιου και της Κορίνας βρίσκεται σε πολύ κρίσιμο σημείο. Θα καταφέρουν να ξεπεράσουν την κρίση; Ο Θωμάς δεν μπορεί να δεχθεί τη σχέση της Ρωξάνης με το Ζαχαρία και εξαφανίζεται. Παράλληλα, η Εριέττα είναι αποφασισμένη να βγάλει πάση θυσία από τη ζωή του γιού της τη Ρωξάνη. Η Έλλη πηγαίνει να αγοράσει τις βέρες του γάμου, ενώ η Ρωξάνη της ετοιμάζει το bachelorette πάρτι μία νύχτα πριν το γάμο της.

Η Τζοβάνα γνωρίζει την κοπέλα του Άρη και μαθαίνει σοκαρισμένη ότι είναι η κόρη του Παπαπέτρου. Ταυτόχρονα, η Ρωξάνη με την Όλγα ετοιμάζουν ένα λουκούλλειο γεύμα στα παιδιά προκειμένου να κατευνάσει τα πνεύματα και να αποφύγει την ανταρσία. Την επόμενη μέρα, η Τζοβάνα κλειδώνεται στο μπάνιο λίγο πριν το γύρισμα του βίντεο, το οποίο τελικά προχωρά αλλά διακόπτεται από μια αναπάντεχη εξέλιξη.
Άσε μας ρε μαμά | Δευτέρα 20:00
Στο επεισόδιο της Τρίτης 26 Οκτωβρίου…
Η Τζοβάνα με την ευρηματικότητά της σώζει το ατύχημα στην πισίνα κάνοντας τα social να παραληρούν. Η Ρωξάνη την συγχαίρει, αλλά η Τζοβάνα την έχει ακόμα στη μπούκα. Κορίνα και Μάθιου κάνουν προσωρινή ανακωχή και η Κορίνα προσκαλεί τον άντρα της στο bachelorette για τον γάμο της Έλλης.

Δημήτρης, Βασίλης και Μπάμπης εντοπίζουν επιτέλους το Θωμά και μαζί οργανώνουν το δικό τους bachelor. Είναι μια στιγμή που η αντροπαρέα θα έρθει πιο κοντά και μεγάλες αλήθειες θα ειπωθούν. Η Δανάη μαθαίνει ότι ο Άρης είναι ο εγγονός της γυναίκας με την οποία είναι ερωτευμένος ο πατέρας της και αντιδρά ακραία, ενώ το δείπνο που ετοίμασε η Όλγα για τη γυναικοπαρέα θα αποδειχθεί ολέθριο για την Έλλη.
Κωστας_Φραγκολιας__Μιρκα_Παπακωνσταντινου
Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, η ατυχία της Τζοβάνας γυρνάει υπέρ της, εκείνη όμως δεν είναι ευχαριστημένη. Τι θα πει ο κύκλος της για αυτήν την ανορθόδοξη εμφάνιση που είχε; Ο Άρης δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως η Δανάη του ζήτησε να χωρίσουν. Η ημέρα του γάμου της Έλλης με το Δημήτρη έφτασε.

Όλοι βρίσκονται υπ’ ατμών με τις ετοιμασίες, αλλά μια σειρά από ατυχίες επιβεβαιώνουν τις ανησυχίες της Έλλης πράγμα που της δημιουργεί πολύ μεγάλο άγχος. Επιπρόσθετα, μια ανακάλυψη στο δωμάτιο του Δημήτρη θα την ταράξει και θα έχει σαν αποτέλεσμα να την κατακλύσουν αμφιβολίες για τη σχέση του Δημήτρη με τη Ρωξάνη λίγο πριν πάει στην εκκλησία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης