ΗΒικτόρια Χίσλοπ έχει αρχίσει να κάνει πρόβες εδώ και δύο εβδομάδες, ώστε να είναι πανέτοιμη στην πρεμιέρα του λαμπερού διαγωνισμού, την Κυριακή 10 Οκτωβρίου, στις 21:00.
Η συγγραφέας του παγκόσμιου best seller «Το Νησί» μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στην Αγγλία και την Ελλάδα. Η συμμετοχή της στο «Dancing With The Stars» είναι μία πρόκληση και αδιαμφισβήτητα αποτελεί πρόσωπο – έκπληξη!
Η σπουδαία συγγραφέας έχει αποφασίσει να ανέβει στην σκηνή και να ξεδιπλώσει τις χορευτικές της ικανότητες.
Πριν λίγο η ίδια δημοσίευσε στο Twitter μία φωτογραφία μαζί με τον παρτενέρ της, τον επαγγελματία χορευτή Τηλέμαχο.
Το χορευτικό ζευγάρι έκανε ένα μικρό break από τις πρόβες και χαμογέλασε στον φωτογραφικό φακό.
H Βικτόρια Χίσλοπ συνόδεψε την εν λόγω φωτογραφία με τα εξής λόγια: «Εξακολουθώ να χαμογελάω μετά από δύο εβδομάδες προπόνησης, με τον καταπληκτικό παρτενέρ μου Τηλέμαχο, για το Dancing With the Stars της Ελλάδας».
Still smiling after two weeks of training with my amazing partner Tilemachos for Greece’s “Dancing with the Stars” pic.twitter.com/mK3jWIH5As
Ίσως οι συνεχείς πρόβες να έχουν κουράσει λίγο τηνΒικτόρια Χίσλοπ. Ωστόσο, το tweet της αποδεικνύει ότι το διασκεδάζει και ανυπομονεί να αρχίσει το φαντασμαγορικό σόου.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.