Πάρτι – έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά - Μάνος Ιωάννου με Γιάννη Αθητάκη στον ΣΚΑΪ

Πάρτι – έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά - Μάνος Ιωάννου με Γιάννη Αθητάκη στον ΣΚΑΪ

Μέχρι την παρέλαση θα μετράμε πρεμιέρες και μετά θα αρχίσουμε να μετράμε αποχωρήσεις, έτσι όπως πάει η τηλεοπτική κατάσταση

moutsinas3
Το να πετάς την σκούφια σου, επειδή έκανες υψηλή τηλεθέαση μία μέρα άντε δύο, είναι τουλάχιστον extreme sport. Ελλοχεύει κίνδυνος. Να εκτεθεί όποιος πανηγυρίζει, καθώς πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, όπως λέει και ο σοφός λαός. Γι αυτό ας είμαστε λίγο εγκρατείς όλοι, γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμη…

Φυσικά η αμετροέπεια στην τηλεόραση καλά κρατεί και αυτό θα φανεί, όταν αρχίσουν όλοι οι χοροί και μπουν για να χορέψουν και οι υπόλοιποι.

Λέμε πολλά για την ιδιωτική τηλεόραση, γιατί πολλά γίνονται, όμως και η ΕΡΤ διακριτικά και ουσιαστικά έχει ετοιμάσει ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα, το οποίο οσονούπω θα κόψει το νήμα της σεζόν και συγκεκριμένα: Στα τέλη του μήνα, στις 27 Σεπτεμβρίου θα κάνουν πρεμιέρα στην ΕΡΤ οι σειρές «Σε ξένα χέρια» στις 22.00 με καθημερινή προβολή, η «Τούρτα της μαμάς» στις 23.00 και θα ακολουθήσουν «Τα καλύτερά μας χρόνια» την Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου στις 23.00 με προβολή κάθε Τρίτη και Πέμπτη. Η σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Βαρδιανος στα Σπόρκα» κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 2 Οκτωβρίου στις 22.00, το «Καρτ ποστάλ» της Βικτόριας Χίσλοπ στις 23.00 ενώ στις 20.00 την ίδια μέρα επιστρέφει η σειρά «Ζακέτα να πάρεις». Νωρίτερα, στις 20/9 θα επιστρέψει ο «Πλάτανος» καθημερινά στις 20.00.

atavegias


Στις 29 Σεπτεμβρίου επιστρέφει στις 23.00 το «Μουσικό κουτί» με Νίκο Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη ενώ ο Κωστής Μαραβέγιας έρχεται την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου στις 23.00 με το «Δυνατά».

Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου η Ελενα Κατρίτση επιστρέφει με τα «Προσωπικά» στις 16.00 και το τοκ σόου «Αυτός και ο άλλος» θα προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 00.15.

katritsi
Κλείσιμο


Από την αμέσως επόμενη εβδομάδα από τις πρεμιέρες τους (4-8/10), καθημερινά στις 19:00, θα μεταδίδονται όλες οι σειρές σε επανάληψη με επεισόδια της προηγούμενης εβδομάδας.
Ακριβώς το ίδιο, από τη δεύτερη εβδομάδα μετά την πρεμιέρα της (4-8/10), καθημερινά στις 14:00, θα μεταδίδεται σε επανάληψη η σειρά «Σε ξένα χέρια» με επεισόδια της προηγούμενης εβδομάδας.

Και μιας και είμαστε στην ΕΡΤ, μία ωραία είδηση είναι αυτή της επιστροφής του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου, ο οποίος θα είναι πρωταγωνιστής στη νέα σειρά που ετοιμάζουν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού, «Πεθαίνω για σένα».

Μάνος Ιωάννου και Γιάννης Αθητάκης είναι οι δύο νέες είσοδοι στη νέα σειρά του Βασίλη Θωμόπουλου για τον ΣΚΑΪ «Μόλις χθες» που θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη του μήνα.
Πρεμιέρα για τον Νίκο Μουτσινά την Δευτέρα στις 13 Σεπτεμβρίου στον ΣΚΑΪ. Με πάρτι έφυγε για διακοπές ο Νίκος, με πάρτι θα επιστρέψει με πολλές εκπλήξεις και καλεσμένους. Οσο για το τραγούδι; Μάλλον θα είναι Ονειρ –άμα;

Το κουίζ απόψε αφορά αποχώρηση: ποιος τραγούδησε πρώτος πρώτος το ιστορικό άσμα του Στράτου «Τα μάζεψα τα πράγματα κι έφυγα από το σπίτι;» Οπου σπίτι, βάλτε εκπομπή.

Υ.Γ. Τι κρατώ από τις τηλεοπτικές εικόνες του αποχαιρετισμού του αθάνατου Μίκη Θεοδωράκη; Την δύναμη της πατρίδας, του λαού και της πολύτιμης και σπουδαίας τέχνης. Αντίο, σπουδαίε και μεγάλε Ελληνα. Σε ευχαριστούμε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης