Η Έλενα Παπαρίζουκαι η Τάμτα έδωσαν συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο. Η κάμερα του «Mega Καλημέρα» συνάντησε τις δύο τραγουδίστριες οι οποίες αναφέρθηκαν και στην απώλεια του Mad Clip, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στην άσφαλτο την περασμένη Πέμπτη 2/9.
«Έτυχε να είμαστε και οι δύο στον ίδιο γάμο. Μου έλεγε τα σχέδια του για το μαγαζί… Πολύ πολύ λυπάμαι για αυτό. Νομίζω και ο ίδιος θα ήθελε να δοθεί αυτό το μήνυμα. Να προσέχετε όλοι όταν πίνετε και να μην οδηγείτε», σημείωσε χαρακτηριστικά η Τάμτα, η οποία ήταν επίσης καλεσμένη στον γάμο που είχε δώσει το παρών ο Mad Clip.
«Αν έχουμε λεφτά να πίνουμε, θα πρέπει να έχουμε λεφτά να παίρνουμε και ένα ταξί», τόνισε η Έλενα Παπαρίζου.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.