Mad Clip: Live η μετάδοση της κηδείας του - Το μυστήριο με το πώς βγήκε εκτός πορείας η μαύρη Porsche

Mad Clip: Live η μετάδοση της κηδείας του - Το μυστήριο με το πώς βγήκε εκτός πορείας η μαύρη Porsche

Στην Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου η κηδεία του τράπερ

mad_clip_new_xr2
Η ώρα του αποχαιρετισμού έφτασε. Σήμερα το μεσημέρι φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές θα πουν το τελευταίο αντίο στον γνωστό τράπερ Mad Clip ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου στην παραλιακή λεωφόρο.

Η κηδεία του 34χρονου που έφυγε τόσο άδικα και γρήγορα από τη ζωή θα γίνει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου - Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου. Με απόφαση του ιερού ναού θα μεταδοθεί ζωντανά στο Youtube για να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όσοι δεν καταφέρουν να παραστούν.

Εξόδιος Ακολουθία Παναγιώτη - Peter Anastasopoulou Mad Clip, Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021, 16.30


Ήδη στα social media γνωστοί καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον Mad Clip. Όλες αυτές τις ημέρες κόσμος συνέρρεε στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή αφήνοντας λουλούδια και ανάβοντας κεράκια στη μνήμη του. Κανείς τους δεν μπορεί να πιστέψει πως έφυγε τόσα άδικα από τη ζωή.

Στις συνεντεύξεις του είχε παραδεχτεί πως ήταν «γκαζάκιας», πως αγαπούσε την ταχύτητα, την ταχύτητα που έμελλε τελικά να τον οδηγήσει στον θάνατο.

 «Εγκληματική ενέργεια ο θάνατός του», καταγγέλλει ο παππούς του

Κλείσιμο
Νέα διάσταση στον θάνατο του Mad Clip  δίνει ο παππούς του δημοφιλούς τραγουδιστή τονίζοντας πως ο ίδιος πιστεύει πως το δυστύχημα δεν ήταν από λάθος του εγγονού του.

«Ήταν από τους καλούς οδηγούς», ανέφερε ο παππούς του Mad Clip μιλώντας στον ALPHA το πρωί της Δευτέρας. «Πιστεύω ότι το ατύχημα δεν ήταν από λάθος του εγγονού μου, διότι ήταν από τους καλούς οδηγούς. Ο εγγονός μου ούτε ήταν τρελός να φρενάρει, ούτε τίποτα. Ήταν οδηγός από τους λίγους. Έτρεχε στην Κύπρο σε αγώνες, ήταν από τους καλούς οδηγούς. Πως έφυγε το αυτοκίνητο; Μπορεί να υπήρξε και εγκληματική ενέργεια», είπε.

Συνέχισε δε λέγοντας πως: «Δεύτερον όσον αφορά τον εγγονό μου, που ανέβηκε ψηλά, ανέβηκε με τον αγώνα του και με το σπαθί του. Ο ίδιος αγωνίστηκε πολλά χρόνια για να πετύχει. Το παιδί το πονάω τόσο πολύ, γιατί του παιδιού μου το παιδί δυο φορές παιδί και εκτός αυτού μεγάλωσε μαζί μου για πολλά χρόνια, εγώ αυτός και η γιαγιά του…», είπε μεταξύ άλλων ο παππούς του Mad Clip, κύριος Παναγιώτης.

Mad Clip: Τα τελευταία 200 δευτερόλεπτα της ζωής του

Ήταν τα τελευταία 200 δευτερόλεπτα της ζωής του. Η ύστατη νυχτερινή βόλτα των 4 χιλιομέτρων από το «Island» της Βάρκιζας μέχρι την Παναγία Φανερωμένη στο Καβούρι, όταν η μαύρη Porsche του Mad Clip, κάτω από ανεξήγητες συνθήκες έφυγε από τον δρόμο και έσκασε σε κολόνα φωτισμού.

Σήμερα, στις 14:30 όπως ανακοίνωσε και η δισκογραφική του εταιρεία, θα γίνει η κηδεία στον ιερό ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 16:30, στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

troxaio_madclip3


Η υπόθεση για τους αξιωματικούς της Τροχαίας αρχικά φαινόταν απλή. Υπερβολική ταχύτητα, ένας λάθος χειρισμός και το super car βγήκε από τον δρόμο. Ωστόσο τα στοιχεία που σιγά-σιγά συγκεντρώνονται στη δικογραφία δείχνουν ένα μυστήριο που μέχρι στιγμής δεν μπορούν να εξηγήσουν. Τι μπορεί να έχει συμβεί και ένα πανάκριβο αυτοκίνητο σε ευθεία (25 μέτρα μετά την ανοικτή στροφή) πλαγιολισθαίνει και μάλιστα σε αντίθετη κατεύθυνση από τη φυσιολογική και καταλήγει στην κολόνα;

Μέσα από βίντεο που έχουν συγκεντρώσει οι αξιωματικοί προσπαθούν να συνθέσουν τα τελευταία 1.100 μέτρα, από το κόκκινο φανάρι της Λίμνης Βουλιαγμένης, όπου σταμάτησε η Porsche του τράπερ, μέχρι το σημείο όπου έχασε τον έλεγχο.

Πράγματι προκύπτει ότι έτρεχε με ταχύτητα γύρω στα 150 χιλιόμετρα την ώρα, υπήρχε ένα δεξιοτίμονο Audi R8 που όμως δεν έχει καμία συμμετοχή στο δυστύχημα, ενώ είναι πλέον ξεκάθαρο ότι το οδόστρωμα στο σημείο ήταν στεγνό και σε πολύ καλή κατάσταση. Επίσης κανένα από τα τέσσερα λάστιχα του super car δεν δείχνει να κλατάρησε, ούτε φαίνεται να υπήρξε κάποιο εμπόδιο που να έκλεισε στον οδηγό τον δρόμο και να έχασε τον έλεγχο.

Οι μαρτυρίες πολλές, αλλά καμία δεν εξηγεί τι συνέβη στον 34χρονο καλλιτέχνη και ξέφυγε από την πορεία του. Ακόμη και ο οδηγός του Audi με τις βρετανικές πινακίδες που ήταν πίσω του, στην κατάθεσή του στην Αστυνομία είπε ότι δεν κατάλαβε πώς έγινε το συμβάν. Ούτε κάποια μηχανική βλάβη θα μπορούσε να δικαιολογήσει αυτή την πορεία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση περιμένουν την τοξικολογική και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής μήπως δουν μια αχτίδα φωτός και λύσουν τον γρίφο.

Η προσωπογραφία του στο Μεταξουργείο

Εις μνήμη του αδικοχαμένου τράπερ, ο street art καλλιτέχνης Hambas δημιούργησε την προσωπογραφία του Mad Clip, σε πρόσοψη κτιρίου στο Μεταξουργείο.

mad09


Ο Hambas, μιλώντας στο protothema.gr, είπε ότι είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τον τραπερ στο παρελθόν και είχαν συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας τους σε ενα από τα βίντεο κλιπ του. Μετά το τραγικό συμβαν, ο Hambas προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη του Mad Clip δημιούργησε την προσωπογραφία του, σε κτίριο στο Μεταξουργείο.

«Μου είπε, κάνε με αν πεθάνω και γέλασε» προσθέτει ο street artist.

Ειδήσεις σήμερα:

Αντζελίνα Τζολί: Χρειάστηκε να «αποδράσω» από τον Γουάινστιν - Πληγώθηκα όταν ήθελε να δουλέψει μαζί του ο Μπραντ

Ρυθμίσεις χρεών: Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα για τις 100 - 120 δόσεις και ακολουθούν οι 72 δόσεις

Αποτροπιασμός στη Ραφήνα: Βρέθηκε άνδρας κρεμασμένος από το μπαλκόνι του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης