Τα γενέθλιά της έχει σήμερα 25 Ιουλίου η Μαρία Σάκκαρη και φυσικά, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έσπευσε να της ευχηθεί και στα social media.
Ο γιος του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, που έκλεισε σήμερα τα 26, είναι μαζί τους τελευταίους μήνες και δεν κρύβουν λεπτό τον έρωτά τους, αναρτώντας πολύ συχνά κοινά στιγμιότυπα στα social media, ενώ ο αγαπημένος της βρίσκεται κοντά της σχεδόν σε κάθε της αγώνα και την εμψυχώνει.
Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες η Μαρία Σάκκαρη λείπει στο Τόκιο, καθώς αγωνίζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, οπότε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης της ευχήθηκε ήδη από την προηγούμενη ημέρα.
Συγκεκριμένα, ανάρτησε μία κοινή τους φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στα Χανιά και στην λεζάντα έγραψε: «Κι επειδή στο Τόκιο ο μήνας έχει ήδη 25... Χρόνια πολλά λαβ».
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.