Τα γενέθλιά της έχει σήμερα 25 Ιουλίου η Μαρία Σάκκαρη και φυσικά, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έσπευσε να της ευχηθεί και στα social media.
Ο γιος του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, που έκλεισε σήμερα τα 26, είναι μαζί τους τελευταίους μήνες και δεν κρύβουν λεπτό τον έρωτά τους, αναρτώντας πολύ συχνά κοινά στιγμιότυπα στα social media, ενώ ο αγαπημένος της βρίσκεται κοντά της σχεδόν σε κάθε της αγώνα και την εμψυχώνει.
Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες η Μαρία Σάκκαρη λείπει στο Τόκιο, καθώς αγωνίζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, οπότε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης της ευχήθηκε ήδη από την προηγούμενη ημέρα.
Συγκεκριμένα, ανάρτησε μία κοινή τους φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στα Χανιά και στην λεζάντα έγραψε: «Κι επειδή στο Τόκιο ο μήνας έχει ήδη 25... Χρόνια πολλά λαβ».
Είτε ψάχνεις ένα laptop που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο στη δουλειά, είτε εκείνο το gadget που δεν φανταζόσουν πόσο χρήσιμο είναι είτε μια συσκευή καθαρισμού για να σου λύσει τα χέρια, το Golden Hall είναι ο απόλυτος προορισμός και για προϊόντα τεχνολογίας.