Μαρίνα Πατούλη: Με τον Γιώργο μπορούμε να έχουμε ένα καλό διαζύγιο

Μαρίνα Πατούλη: Με τον Γιώργο μπορούμε να έχουμε ένα καλό διαζύγιο

Μιλάει για τη νέα σελίδα στη ζωή της

giorgospatoulis1
Πιο ανανεωμένη από ποτέ εμφανίστηκε στην κάμερα του Happy Day η Μαρίνα Πατούλη. Η προέδρος του δικτύου SDG 17 Greece ανάμεσα σε όλα μίλησε και για τον Γιώργο Πατούλη.

«Στη ζωή υπάρχουν πάντα ανατροπές, το θέμα είναι ότι μέσα από αυτές πρέπει να βγαίνουμε αλώβητοι, να ανοίγουμε τα φτερά μας και να προχωράμε. Είμαστε σε διάσταση με τον Γιώργο Πατούλη. Μετά τον αιφνιδιασμό που δέχτηκα από αυτό το συμβάν, πήρα τον χρόνο μου, φιλοσόφησα πολλά και είχα την αγάπη του κόσμου, των γυναικών που με αγκάλιασαν πολύ, ζώντας μαζί μου αυτό το περιστατικό. Με τη στήριξη του φιλικού μου περιβάλλοντος και των ανθρώπων, που με αγαπούν, είμαι καλύτερα», ανέφερε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εισπράττω θαυμασμό και αγάπη από τους άντρες, συμπαράσταση εσ αυτή τη δύσκολη πορεία, και όσο κι αν φανεί περίεργο, και αγάπη. Αυτό έχει γεμίσει τη ψυχή μου. Με φλερτάρουν πολύ διακριτικά, μάλλον τους τρομάζω».

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Γιώργο Πατούλη, σημείωσε: «Δεν το βλέπω στο οπτικό μου πεδίο. Αυτό που προέχει, είναι να προχωρήσουμε παρακάτω» και εξομολογήθηκε πως η επικοινωνία με τον περιφερειάρχη Αττικής έχει επανέλθει.

«Από εδώ και πέρα με τον Γιώργο Πατούλη μπορούμε να έχουμε ένα πολύ καλό διαζύγιο και να είμαστε σωστοί γονείς για το παιδί μας» κατέληξε, αποκλείοντας παράλληλα το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου στο μέλλον.

Μαρίνα Πατούλη: "Με τον Γιώργο Πατούλη μπορούμε να έχουμε ένα πολύ καλό διαζύγιο"

Ειδήσεις σήμερα:


Ιταλία: Ολοκληρώθηκε η απόσυρση στρατευμάτων από το Αφγανιστάν μετά από 20 χρόνια

Τσακλόγλου: Σε «μικρό τεχνικό πρόβλημα» οφείλεται η μη καταβολή των αναδρομικών σε μερίδα πολιτών

Survivor: Σαρωτικός ο Σάκης… τσέκαρε το πρώτο εισιτήριο για τους ημιτελικούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης